Tere lumi !
kella 6 seisuga oli juba üle 60ne plekimõlkimise, palju see arv praegu võib olla, võib aint oletada.
http://www.postimees.ee/041107/esileht/ ... imolkimisi
http://www.postimees.ee/041107/esileht/ ... imolkimisi
Best-Machine-World
BMW 530i 2003 Individual-M-packet
BMW 530i 2003 Individual-M-packet
- AARE540
- Huviline - moderaator
- Peamine sõiduk: Scania 500R '24 Mercedes-Benz E350 '15 BMW 540i'94
- Telefon: 53311120
- Kontakt:
Ega mina ka muidugi ei LOODA, et lakse tuleb... aga nagu elu on näidanud, ja nagu ka eelpool just öeldi, et kella 6ks hommikul oli juba 60 laksu, mis siis veel saab, kui kõik üles ärkavad ja sebima hakkavad...trummar kirjutas:OT sellese teemase, aga ma loodan, et sinna ei tule kõvasti täiendusi.AARE530 kirjutas:See pole veel kellegi lumi, see on siuke ****, mis kohe ära ka sulab. Aga eks varsti on avarii piltide teemasse ka kõvasti täiendusi oodata.
Saad aru mida ma mõtlen.
Pärnus igatahes oli olukord selline- mingi nullist sutsukese allapoole oli temperatuus, siuke kena ilmake, suuremad teed olid tatised ja väga hullu pole igatahes

- ziilike-uduz
- Huviline
- Peamine sõiduk: 325Ti
- Annely
- Klubiliige - admin
- Peamine sõiduk: BMW
ermm... homme TLN-Rakvere-Tartu, teisipäeval Tartu-TLN-Tartu - suvekad all ja pole aega vahetada kah
Aga siinkohal olgu vihjeks öeldud, et õnneks on mul kupli all kõik omal kohal ehk tihend istme ja rooli vahel toimib järgnevad 2 päeva efektiivsemalt kui kunagi varem.
Positiivne tulemus on garanteeritud, kui ma mõne debiilse tihendiga kokku ei juhtu - ptüi, ptüi, ptüi!

Aga siinkohal olgu vihjeks öeldud, et õnneks on mul kupli all kõik omal kohal ehk tihend istme ja rooli vahel toimib järgnevad 2 päeva efektiivsemalt kui kunagi varem.
Positiivne tulemus on garanteeritud, kui ma mõne debiilse tihendiga kokku ei juhtu - ptüi, ptüi, ptüi!
Naelad alla ja meel rõõmus. Põhimaanteed pole veel hullud, lõunaeesti külavahe-põlluteed on väga huvitavad ka naelaga sõita
Ja inimesed leidke paluna see aeg ja pange talverehvid alla. Enda tervis ja elu maksab ka midagi. Teiste eludest ei räägigi.
Elli no ma ka teisipäeval Tallinna eks kui vaja sikutan kraavist välja mingi aeg

Ja inimesed leidke paluna see aeg ja pange talverehvid alla. Enda tervis ja elu maksab ka midagi. Teiste eludest ei räägigi.
Elli no ma ka teisipäeval Tallinna eks kui vaja sikutan kraavist välja mingi aeg

E36 325tds; E36 316i Compact
BMW on BMW
BMW on BMW
- Annely
- Klubiliige - admin
- Peamine sõiduk: BMW
Tallinn-Rakvere-Tartu selja taga, tihend töötas perfektselt! Eks ma häirisin mõningaid debiilikuid jah oma 85-90 km/h kiirusega, aga ausalt öeldes ei koti kah... mina olen elusalt ja tervelt kodus tagasi 
üldsegi tundub, et kui vähegi mõistust peas on, siis on nii suure ja raske masinaga võimatu ennast sellise esimese lumega kraavi sõita, auto püsib ideaalselt teel, sõit on sujuv ja oi kui mugav - vihjeks olgu öeldud, et eelmine auto oli Focus 1,6
Tänasest Tartu-TLN-Tartu sõidust loobusin ja ütlesin oma rootslasest edasimüüjale, et panen ta Tartus bussi peale ja saadan lennujaama, ei viitsi ise ausõna sõita
Õnneks mõistlik mees ja nõus, nii et mind palun täna kraavidest mitte otsida!
PS. Rehvivahetusse alles reedel
lihtsalt pole vaba aega rehvivahetajatel.

üldsegi tundub, et kui vähegi mõistust peas on, siis on nii suure ja raske masinaga võimatu ennast sellise esimese lumega kraavi sõita, auto püsib ideaalselt teel, sõit on sujuv ja oi kui mugav - vihjeks olgu öeldud, et eelmine auto oli Focus 1,6

Tänasest Tartu-TLN-Tartu sõidust loobusin ja ütlesin oma rootslasest edasimüüjale, et panen ta Tartus bussi peale ja saadan lennujaama, ei viitsi ise ausõna sõita

PS. Rehvivahetusse alles reedel

ziilike-uduz kirjutas:Ise olen lamellimees ja esimene talv üldse autoroolis, päris hirmuäratav on kohati sõita paneb lausa naelale mõtlema
Täpselt sama siin. Lamellid all. Ja esimene talv sõita. Kevadel sain load.
Ei teagi nüüd kas auto seisma jätta, naastud alla panna või sõita lamellidega edasi, aga ainult hädavajalikud otsad.
Autot muidugi ei taha eriti seisma jätta, läheb tuksi seistes ja üldse kahju vaadata.
ise sõitsin 2 talve lamllidega... kui liikluss mõistlik olla ei juhtu ka kiilasjää korral midagi lamellidega sõites... kui aga loli mängida, siis naelad ei hoia sind ka teepealVeikoA kirjutas:ziilike-uduz kirjutas:Ise olen lamellimees ja esimene talv üldse autoroolis, päris hirmuäratav on kohati sõita paneb lausa naelale mõtlema
Täpselt sama siin. Lamellid all. Ja esimene talv sõita. Kevadel sain load.
Ei teagi nüüd kas auto seisma jätta, naastud alla panna või sõita lamellidega edasi, aga ainult hädavajalikud otsad.
Autot muidugi ei taha eriti seisma jätta, läheb tuksi seistes ja üldse kahju vaadata.
olen nõus siin ees kõnelejatega
Nael ei hoia teepeal. Kindlasti ta hoiab paremini kiilaka peal aga lolluse vastu ta ei aita. Tavaliselt kipub nii olema et inimesed kellel on nael all sõidavad julgemalt kuna mõtlevad et nael on all. Lemelli mehed seevastu hoiavad vb ennast tagasi
Täna läksid ka mu autole alla lamellid ja õhtu vb viskan pagaasnikusse ka lumelabida

Nael ei hoia teepeal. Kindlasti ta hoiab paremini kiilaka peal aga lolluse vastu ta ei aita. Tavaliselt kipub nii olema et inimesed kellel on nael all sõidavad julgemalt kuna mõtlevad et nael on all. Lemelli mehed seevastu hoiavad vb ennast tagasi

Täna läksid ka mu autole alla lamellid ja õhtu vb viskan pagaasnikusse ka lumelabida

BMW E39 528i Shadowline 98' -˃ Volvo V70 Move 05' -˃ Toyota LC120 05' -˃
Honda CR-V 16'
Honda CR-V 16'