Auto salongilõhna?
Olin tööreisil viibides kolleegiga ühes toas ja kuna me mõlemad suitsetasime toas, siis peale paari päeva oli toa lõhnapilt tugevalt rikutud. Koristaja tuli sisse ja lasi mingisugust spreid ja peale seda oli ruum justkui päevi õhutatud ja tundus, et selles toas pole vist kunagi suitsetatud. Konkreetset vahendit ise ei näinud, kuid huvi sellise vahendi vastu oleks suur, kasvõi kodus. Auto lõhnab suhteliselt neutraalselt.
Autoekspert pakub sellist toodet nagu lõhnaeemaldaja http://www.autoekspert.ee/index.php?page=156 kui hea see on,ei oska öelda.M. kirjutas:Olin tööreisil viibides kolleegiga ühes toas ja kuna me mõlemad suitsetasime toas, siis peale paari päeva oli toa lõhnapilt tugevalt rikutud. Koristaja tuli sisse ja lasi mingisugust spreid ja peale seda oli ruum justkui päevi õhutatud ja tundus, et selles toas pole vist kunagi suitsetatud. Konkreetset vahendit ise ei näinud, kuid huvi sellise vahendi vastu oleks suur, kasvõi kodus. Auto lõhnab suhteliselt neutraalselt.
Kuna üks töökaaslastest tegeleb GNLD toodetega siis ta demostreeris ka nende pakutavat lõhnaeemaldajat pärast seda kui koristaja oli oma ropult haisva lapiga kontorist üle käinud,paar piserdust ja ca minutike ootamist ning lõhn oli toas puhas ja värkse,nagu oleks seda keegi värskelt tuulutanud.Plaanis endalgi see soetada autosse,kuna need kuused ja autodeodokad panevad pikema sõiduga pea valutama.
Sain ARK-st autolõhna kaasa - sildiga: "kui on libe, ära kihuta!" Selline ovaalne papitükk nagu lõhnakuusedki. Lõhn on sellel nagu väga hea, vähemalt minu jaoks. Mainiks ära, et tegu ei ole mingi Vanilli, Õuna vms. lõhnaga vaid tegu ikka pigem parfüümiga! Tahakski teada, kust ma seda lõhna veel osta saaks või teab keegi umbes sama lõhnaga analoogset toodet?
sinine - new car lõhn?rynno300 kirjutas:Sain ARK-st autolõhna kaasa - sildiga: "kui on libe, ära kihuta!" Selline ovaalne papitükk nagu lõhnakuusedki. Lõhn on sellel nagu väga hea, vähemalt minu jaoks. Mainiks ära, et tegu ei ole mingi Vanilli, Õuna vms. lõhnaga vaid tegu ikka pigem parfüümiga! Tahakski teada, kust ma seda lõhna veel osta saaks või teab keegi umbes sama lõhnaga analoogset toodet?
minu arvates kõige vastuvõetavam lõhnakuusk
Riivo kirjutas:minul pole ka keegi ja kaasa arvatud ise autos suitsetanud (auto omanik tiba vähem kui 2a)...kasutan lõhnakuuske New Car lõhnaga...peale Jazzi käsipesulas sisekoristuse tegemist on autos alati ülihea aroom...keegi ei tea mis lõhnaainet seal kasutatakse???
ma tean...pudelis on selline spets auto lõhn, mis on auto glym tootesarjast...seda müüakse poes, lahjendad veega ja piserdad siiis põrandale!ja neid on igas maitses...kirsi jne...
Täna lähen shoppama ja annan teada.Madis_M kirjutas:sinine - new car lõhn?rynno300 kirjutas:Sain ARK-st autolõhna kaasa - sildiga: "kui on libe, ära kihuta!" Selline ovaalne papitükk nagu lõhnakuusedki. Lõhn on sellel nagu väga hea, vähemalt minu jaoks. Mainiks ära, et tegu ei ole mingi Vanilli, Õuna vms. lõhnaga vaid tegu ikka pigem parfüümiga! Tahakski teada, kust ma seda lõhna veel osta saaks või teab keegi umbes sama lõhnaga analoogset toodet?
Kust poest glym tooteid leida võib?seix kirjutas:Riivo kirjutas:minul pole ka keegi ja kaasa arvatud ise autos suitsetanud (auto omanik tiba vähem kui 2a)...kasutan lõhnakuuske New Car lõhnaga...peale Jazzi käsipesulas sisekoristuse tegemist on autos alati ülihea aroom...keegi ei tea mis lõhnaainet seal kasutatakse???
ma tean...pudelis on selline spets auto lõhn, mis on auto glym tootesarjast...seda müüakse poes, lahjendad veega ja piserdad siiis põrandale!ja neid on igas maitses...kirsi jne...
Leidsin ühe pesula mis kasutab nende tooteid, kuid kas müüb ka?
Noh see New Car on jah enamvähem kuigi nagu kõik lõhnakuused - lõhnab algul päris vängelt ja lõhn muutub meeldivaks hiljem.lauri91 kirjutas:Mina arvan samaMadis_M kirjutas: sinine - new car lõhn?
Samas ise pole ammu enam lõhnakuuske vms lõhnavat keemiat kasutanud - Statoilist salongipuhastuslapid jätavad väga meeldiva lõhna autosse ning paari kuu tagant nahksisu hooldusvahendiga üle käies on selline naha lõhn veel meeldivam. Mingi eraldi lõhnava kuuse või ma ei tea mille järele vajadust küll ei tunne.
Ega auto pole tualett, et peale käimist tuleb eraldi õhku värskendada
Indrek
kui kuuske jupi kaupa kilest välja võtta nagu ettenähtud, siis pole lõhn kuskilt otsast vänge. statoili puhastuslapid on endalgi autos, kuid mina ei seedi nende lõhna küll kuskilt otsast.Indrek_M kirjutas:Noh see New Car on jah enamvähem kuigi nagu kõik lõhnakuused - lõhnab algul päris vängelt ja lõhn muutub meeldivaks hiljem.
Samas ise pole ammu enam lõhnakuuske vms lõhnavat keemiat kasutanud - Statoilist salongipuhastuslapid jätavad väga meeldiva lõhna autosse ning paari kuu tagant nahksisu hooldusvahendiga üle käies on selline naha lõhn veel meeldivam. Mingi eraldi lõhnava kuuse või ma ei tea mille järele vajadust küll ei tunne.
Ega auto pole tualett, et peale käimist tuleb eraldi õhku värskendada
maitse asi
No kui teha ainult see pisike sisselõige millest kuuse latv välja paistma hakkab, siis sellest piisab, et terve auto haiseks nagu apteek Paari nädala pärast võib kasvõi terve kuuse välja sikutada - erilist lõhna sellel enam ei ole.Madis_M kirjutas:kui kuuske jupi kaupa kilest välja võtta nagu ettenähtud, siis pole lõhn kuskilt otsast vänge.Indrek_M kirjutas:Noh see New Car on jah enamvähem kuigi nagu kõik lõhnakuused - lõhnab algul päris vängelt ja lõhn muutub meeldivaks hiljem.
Lihtsalt minu kogemus. Ei veena kedagi kasutama või mittekasutama
Indrek
Ceed kirjutas:Kust poest glym tooteid leida võib?seix kirjutas:Riivo kirjutas:minul pole ka keegi ja kaasa arvatud ise autos suitsetanud (auto omanik tiba vähem kui 2a)...kasutan lõhnakuuske New Car lõhnaga...peale Jazzi käsipesulas sisekoristuse tegemist on autos alati ülihea aroom...keegi ei tea mis lõhnaainet seal kasutatakse???
www.staford.ee
Ise kasutan sellist toodet autos;
Kui ei taha, et lõhnaks siis keeran õhu mujale ja kui tahan, et autosse natuke lõhna tuleks siis suunan sooja õhu peale. Antud toode aktiveerub sooja õhuga ja ühest pakist (4 tk.) jagub pikaks ajaks (mul hetkel 2tk. olnud ~2 kuud).
Kui ei taha, et lõhnaks siis keeran õhu mujale ja kui tahan, et autosse natuke lõhna tuleks siis suunan sooja õhu peale. Antud toode aktiveerub sooja õhuga ja ühest pakist (4 tk.) jagub pikaks ajaks (mul hetkel 2tk. olnud ~2 kuud).
E34 520iT 09.06a.- 09.09a. E38 740 09.09a. - 08.10a. E36 323 08.10a. - 11.10a. E39 523 11.10a. - 03.11a. 2 korda a***, E34 520iT 08.11a. - 04.12a. Seat Toledo 04.12a. - 12.14a. Seat Leon 12.14a.
Kui ei küsi , siis ei tea ja kui küsid kukub keegi ilkuma , pole huvi , ära võta sõna kah . Ma ei küsi kahekopikalise lõhnakuuse kohta , tahaks midagi korralikku , ma ei kasuta ammu neid kuusenirakaid . Ja mõnele kommenteerijale , kas ise annate tualeti mõõdu välja , et näiteks mingit lõhnavett kasutate ? ( muidugi , kes ei kasuta , vabandust sel juhul )
Ceed kirjutas:Kust poest glym tooteid leida võib?seix kirjutas:Riivo kirjutas:minul pole ka keegi ja kaasa arvatud ise autos suitsetanud (auto omanik tiba vähem kui 2a)...kasutan lõhnakuuske New Car lõhnaga...peale Jazzi käsipesulas sisekoristuse tegemist on autos alati ülihea aroom...keegi ei tea mis lõhnaainet seal kasutatakse???
näiteks Jazz pesula müüb neid ise kaa, siis veel Tartus Autoring, lõunakeskuses see nisu esindus!
Kui siin juba naiste saunateemadele läks ....
Maniksin siis, et lõhnapoodides kasutatakse just kohvi nö lõhnade neutraliseerijaks ehk kui oled juba mitmeid erinevaid lõhnu nuusutanud ja vahet enam ei tee pistetakse kohvipakk nina alla
Ise olen täheldanud, et iga auto on oma omaniku lõhnaga (nagu omanik läheb koera nägu ). Suitsetajatel suitsulõhnaga ükskõik kui palju nad neid kuuskesid sinna ei topiks ikka jääb suitsuhais, naistel jälle mingi parfüümi või tugeva õhuvärskendajalõhn tavaliselt ning enamikul meestel ka kas parfüümi, tugev puhastusvahendi või naha lõhn. Ise kasutan kõrvallõhnasid võimalikult vähe kuna ei tundu, et auto korralikult hooldades ise kuidagi haisema hakkaks aga eks seda saavad kommenteerida ainult need kes minu kõrval sõitnud on
Maniksin siis, et lõhnapoodides kasutatakse just kohvi nö lõhnade neutraliseerijaks ehk kui oled juba mitmeid erinevaid lõhnu nuusutanud ja vahet enam ei tee pistetakse kohvipakk nina alla
Ise olen täheldanud, et iga auto on oma omaniku lõhnaga (nagu omanik läheb koera nägu ). Suitsetajatel suitsulõhnaga ükskõik kui palju nad neid kuuskesid sinna ei topiks ikka jääb suitsuhais, naistel jälle mingi parfüümi või tugeva õhuvärskendajalõhn tavaliselt ning enamikul meestel ka kas parfüümi, tugev puhastusvahendi või naha lõhn. Ise kasutan kõrvallõhnasid võimalikult vähe kuna ei tundu, et auto korralikult hooldades ise kuidagi haisema hakkaks aga eks seda saavad kommenteerida ainult need kes minu kõrval sõitnud on
X3 3,0D E83 & 123c E82
See ta kahjuks ei ole.rynno300 kirjutas:Täna lähen shoppama ja annan teada.Madis_M kirjutas:sinine - new car lõhn?rynno300 kirjutas:Sain ARK-st autolõhna kaasa - sildiga: "kui on libe, ära kihuta!" Selline ovaalne papitükk nagu lõhnakuusedki. Lõhn on sellel nagu väga hea, vähemalt minu jaoks. Mainiks ära, et tegu ei ole mingi Vanilli, Õuna vms. lõhnaga vaid tegu ikka pigem parfüümiga! Tahakski teada, kust ma seda lõhna veel osta saaks või teab keegi umbes sama lõhnaga analoogset toodet?
- Luuk
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 320i
- Kontakt:
Mina ostsin Hyperrimist sooduka ajal kümne eeguga miski lõhnapudeli, peal kirjas anti-smoke. See kraam ei lõhna eriti tugevalt, kuid halva tubakahaisu neutraliseerib ära. Isegi mu superninaga ema ütles, et ei tunne suitsuhaisu autos.
Rääkige parem, kuidas kopitusehaisust pagasnikus lahti saada?
Pesulas lasi surveveega pestes pagassi tihend läbi, niiskus sees ja kopitusehais ka. Vastik, vastik, vastik!
Rääkige parem, kuidas kopitusehaisust pagasnikus lahti saada?
Pesulas lasi surveveega pestes pagassi tihend läbi, niiskus sees ja kopitusehais ka. Vastik, vastik, vastik!
Naine roolis, auto kraavis!
BMW 320i e30 90.a.
BMW 320i e30 90.a.
Ei tea kas on keegi märganud kuid bemmil on oma spetsiif lõhn , kui auto käivitada siis hakkab seda mõnusat hõnga tulema kohe puhuri aukudest salongi, üks asi nagu eelpool mainitud on kindlasti HOIA SALONG PUHAS ja teine asi osta UM-st uued salongi õhu filtrid ja on autos kohe hulka inimlikum istuda
Mul selline toimetus viis mõjus igaljuhul, soovitan teistelegi;)
Mul selline toimetus viis mõjus igaljuhul, soovitan teistelegi;)
e34 525i 88a - e34 525i touring 1995a - e34 540ia 1993 - e34 525TDSa Touring 1995.10 - e32 735ila 1991.1 - e38 740ia 1997a - e38 750ia 1999.12 - e61 530d 2004.6 - e53 X5 3,0d 2002a