Tarks kirjutas:Kahekordne pidevjoon. Eraldab suunavööndeid kolme (joonis 8) ja enama sõidurajaga teel (joonised 5 ja 9). Märgist ületada ei tohi.
Järelikult oli elli veendudnud, et temast mööda ei sõideta ja tal ei olnud mingit kohustust seda peeglist kontrollida.
Märgist ületada ei tohi, aga ikkagi tehakse, seega oleks soovitav ikka peeglit ka vahtida. Omal käib pilk peeglisse ka sirge tee peal, jube raske, eks?
Ja see esimene punkt- mismoodi SINA veendud selles, et keegi sinu
järel sõitev juht pole mööda hakanud sõitma- pistad oma karvamütsis pea laperdavate kõrvadega aknast või lahtisest uksest välja ?
Tarks kirjutas:Teiseks, kui te kõik nii korralikud olete, kas te siis garaazist välja sõites kah peeglisse vaatate

Ma ei tea, kas selle peale naerda või nutta- ma kujutan ette, kuidas sina garaažist välja sõidad- silmad kinni, karvamüts silmini pähe, tagurpidikäik sisse ja gaas põhja

Pärast pühid otsaeest higi, a la huhh, läks jälle vist õnneks
Vastuseks su küsimusele- vaatan küll jah, 100% vaatan ka tagurdamisel peeglisse! Üllatus, eksole!
Üldjuhul aetakse auto garaaži, nina ees, seega välja
tagurdatakse. ****, milleks need peeglid üldse vajalikud on, kui mõni mees väidab, et need mõttetud asjad on???

Auto tahavaatepeeglid vannituppa meikimiseks üles pandud???
Issand jumal, ma ei tea, kuidas selliseid liiklusesse lastakse?
Lubadel on ikka tolm pealt pühitud?