mina olen elu lõpuni tänulik neile siksidega vanakestele, kes mind ja mu täditütart palju aastaid tagasi hobusetalli juurest linna tõid

Seepärast olen ka ise vahest hääletajaid peale võtnud, sest tean, mis tähendab meeleheites pöial püsti tee ääres seista.
Samas, kui laps autos, siis on hääletajate pealevõtmine välistatud.
------------------------
Ükskord oli hädasti linna vaja saada, aga jube pime aeg oli ja maanteel kottpime. Võtsin siis kõik helkurid kaasa, mis kodus olemas olid, kobisin maantee äärde ja kukkusin helkuritega vehkima. Ja ennäe imet, ekspressbuss pidas kinni! Suur oli aga bussijuhi imestus, kui ta mind nägi - ütles, et pidas kinni, kuna pidas mind kontrolöriks - neil selline komme, et kontrolörid vehivad helkuriga tee ääres

Vedas mul
Samas olen lasteaeda jõulupeole viinud ema ja lapse, kes olid õnnetul kombel bussist maha jäänud. Nemad istusid kahekesi hiirvaikselt tagaistmel, mina tütrega ees. Hea tunne oli küll neid lasteaia ees maha pannes
Koolilapsi olen ka sõidutanud. Karistuseks

Siis nad ei saa nii palju poppi teha

jõuavad ikkagi kõvasti varem, kui järgmist bussi oodates.
Aga viimane kord üks tiinekas ajas küll hinge täis, võtsin ta heast südamest Tartust 15km eemal peale, suunaga Tartusse. Mul oli aja peale minek ja ütlesin talle, et panen sind Ekraani juures maha. Tema vastu, et eieiei, vii ikka kaubamaja juurde. Siis veel helistas kellelegi ja vabandas hullult, kuidas ta on HULLULT hiljaks jäänud ja KOHE jõuab TREPPI! Mul oli suu lukus, ausõna, mida nahhaalsus... aga ma põhimõtteliselt ei viitsinud ennast tema peale raisata ja viisin ta ära. Ei mäletagi, kas ta aitäh ütles. Vist mitte. Nii et tiinekad, minuga teil rohkem proovida ei tasu.