ikka juhtub. hajameelsus.
eriti noorematel juhtidel, kes alles load saanud vms.
endalgi kippus ununema, nüüd kui natuke aega on juba sõidetud siis enam ei lähe meelest.
kuigi vahel harva ikkagi

Ma vilgutan alati kui tuled ei põle või, kui teda ootab politsei,mõni metsloom teeääres,avarii jne.Jaanus_P kirjutas:Ma ei saa aru... sulle tuleb auto vastu ja sinna kukud talle tuledega vilgutama jne.? Mis tal siis viga on, et sa tõmbled? Unustas tuled põlema panna? Selleks on politsei kes kontrollib miks tuled ei põle ja kui ei põlenud selle pärast, et juht on joobes nt. siis saab trahvi.Hannes525 kirjutas:Ei hakka uut teemat tegema ja küsin siin sellist asja, et kas õigem on vastutulevaid vilgutada täistuledega või klõpsutada(tuled kustu ja uuesti põlema).Tekkis kord vaidlus sõbraga lihtsalt.Minu arust ikka vilgutatakse täistuledega korra.
Ma arvan,et igakord kui näed autot ilma tuledeta sõitmas helista politseisse!Jaanus_P kirjutas:Ma ei saa aru... sulle tuleb auto vastu ja sinna kukud talle tuledega vilgutama jne.? Mis tal siis viga on, et sa tõmbled? Unustas tuled põlema panna? Selleks on politsei kes kontrollib miks tuled ei põle ja kui ei põlenud selle pärast, et juht on joobes nt. siis saab trahvi.Hannes525 kirjutas:Ei hakka uut teemat tegema ja küsin siin sellist asja, et kas õigem on vastutulevaid vilgutada täistuledega või klõpsutada(tuled kustu ja uuesti põlema).Tekkis kord vaidlus sõbraga lihtsalt.Minu arust ikka vilgutatakse täistuledega korra.
Sel juhul kui kõik on korras peab sind politsei kinni ja teeb äärmisel juhul hoiatuse. Seega mida sa kardaks? Sama tobe on kiirust mitte ületavale juhile anda tuledega märku, et teel ei ole ohtuMuiduMees kirjutas:alati ei pea joobes olema, kui tuled ei põle ju.
ikka juhtub. hajameelsus.
eriti noorematel juhtidel, kes alles load saanud vms.
endalgi kippus ununema, nüüd kui natuke aega on juba sõidetud siis enam ei lähe meelest.
kuigi vahel harva ikkagi
Tulede kohustus on ju selleks, et oleks paremini nähtav teistele. Ja kui palju sa näed politseid teeääres? Niiet kumb on ohutum, kas anda märku et tuled ei põle, või loota et äkki juht on purjus ja jääb selle pärast vahele.Jaanus_P kirjutas: Sel juhul kui kõik on korras peab sind politsei kinni ja teeb äärmisel juhul hoiatuse.
Tjah, ses suhtes on sul 6igus, et siin on see traditsiooniks saanud, kuid olles ise suurega Euroopas s6itnud, kasutan tänamiseks vasak-parem-vasak suund. Samuti, kui olen kellelegi parema suunaga näidanud, et tee vaba ja mööda6itja tänanud on, vilgutan alati kaugtulesid. Samuti vilgutan kauged linnas, kui minust eespool liikleja tahab rida vahetada ja kui ta oma soovist ka suunatuledega märku annab.-Tauno- kirjutas:Helllõuu rahvas... Eestis juba ammuilma see " ohututledega tänamine " traditsiooniks saanud ju.
Kõik kes on käinud euroopas ja teevad teisiti , siis minge sinna kus nii tehakse või siis tehke seda edasi ja olge õnnelikud.
Ei keskendu ju, loomulikult juhul, kui sa ikka suunda näitad.Bmw525ix kirjutas:See kui sa suunatuledega vasaka parem vasak parem mässad võib muutuda ohtlikuks sest sa keskendud rohkem kangi liigutamisele.
Ohutuled lülitad korraks sisse...kohe välja ja tehtud.
Samas saan aru, et välismaal teised kombed.
Aga viisakus? Tänatakse ju viisakusest? Miks mitte teha seda nii nagu kaugsõidu juhid harjunud on. Oleks ju viisakasIndrek_M kirjutas: Te ei taha ometi Itaalia liiklus-/parkimiskultuuri siia üle tooma hakata? Ja Leedus võib punasega parempööret teha