aga eks ma proovin ära. kasvõi seisvas ja istmeteta autos

aga päeval ei tohi siis ment kobiseda?:P
Ainult päiksepaistelise ilmaga sõidad? Öösiti (või talvel pärastlõunal) ei sõida kunagi?vull kirjutas:miks selliselt ei mõelda, et toonklaas hoopis aitab juhi vaatevälja selgena hoida? põmst peaks kõikidele päikseprilli-kandjatele ka trahvi tegema kuna tumedad klaasid segavad vaatevälja
tahaks näha juhtumit kus toonklaas mõne õnnetuse põhjustas. oleks toon ees, oleks ehk hoopis vähem õnnetusi ristmikel?
Mul piisavalt hele ja näeb ilusti kes roolis kes kõrval jne.akibo kirjutas:*tuvastada vajadusel rooli taga olevat isikut
Turvavööd kasutan nagunii, aga kas politsei põhi ülesanne peaks olema turvavööde kontroll?akibo kirjutas:*tuvastada turvavööde seadusejärgset kasutamist
Hiljuti sõitsin politseile otse sülle parasjagu kiirust kogudes ja mobiiliga rääkides. Ainult vaatasid... ei mingeid tagajärgi.akibo kirjutas:*tuvastada mobiiliga roolitaga lobisejaid (ise olen ka ses osas patune, ei eita seda)
#1 ma arvan, et mitte, aga tahest tahtmata nad seda vahetevahel teevad.Jaanus_P kirjutas:Turvavööd kasutan nagunii, aga kas politsei põhi ülesanne peaks olema turvavööde kontroll?
----------------------------------------------------
Hiljuti sõitsin politseile otse sülle parasjagu kiirust kogudes ja mobiiliga rääkides. Ainult vaatasid... ei mingeid tagajärgi.