BMW Club särgid?
´raske_jalg kirjutas:issandjumal küll, te olete selle klubiga liiga pilvedesse tõusnud vist. kuna huvilised ei saa klubi särke ja plaanivad teistsuguseid omale, siis nüüd on järsku autode esiosad ja bmw logo klubi sümboolika ning trükkimiseks keelatud? muig@BMW logo on kasutamiseks mõeldud AINULT KLUBILIIKMETELE minu teada pole te patendiametile ühtegi kaubamärki registreerimiseks esitanud, niiet...
Kui sa asjast midagi ei tea siis ära plägise! Mine palun küsi UM-ist endale logo kasutamis õigust ja vaata mis öeldakse !Huviliste särgid saab teha aga seda tuleb enne arutuada mida sinna peale lasta. Kuna näiteks: Klubi liikmed ei tohi osaleda illegaalsetel streetrace-idel,(kuna meil, liikmetel on omad reeglid mis on teie omadest karmimad) kui teile särgid teha kes teid keelab sinna klubi sümboolikaga minemast antireklaami ja häbi tekitama jne... põhjuseid on veelgi. Seega tuleb teha selline särk mis tähendab teile midagi ja mis ei tekitaks mingit jama klubile
Kas on arusaadav?
Martin_S kirjutas:´raske_jalg kirjutas:issandjumal küll, te olete selle klubiga liiga pilvedesse tõusnud vist. kuna huvilised ei saa klubi särke ja plaanivad teistsuguseid omale, siis nüüd on järsku autode esiosad ja bmw logo klubi sümboolika ning trükkimiseks keelatud? muig@BMW logo on kasutamiseks mõeldud AINULT KLUBILIIKMETELE minu teada pole te patendiametile ühtegi kaubamärki registreerimiseks esitanud, niiet...
Kui sa asjast midagi ei tea siis ära plägise! Mine palun küsi UM-ist endale logo kasutamis õigust ja vaata mis öeldakse !Huviliste särgid saab teha aga seda tuleb enne arutuada mida sinna peale lasta. Kuna näiteks: Klubi liikmed ei tohi osaleda illegaalsetel streetrace-idel,(kuna meil, liikmetel on omad reeglid mis on teie omadest karmimad) kui teile särgid teha kes teid keelab sinna klubi sümboolikaga minemast antireklaami ja häbi tekitama jne... põhjuseid on veelgi. Seega tuleb teha selline särk mis tähendab teile midagi ja mis ei tekitaks mingit jama klubile
Kas on arusaadav?
jummala õige jutt sul
Eks asjal väike huumor juures jah...Janek kirjutas:ju siis Randos lähtus oma vaatevinklist.foxy007 kirjutas:Remondirõõm? Miks see peab olema ??
Tuleb tõdeda tõesti, et ma olen aastast aastasse neid lappinud ja pidevalt kättpidi kallal olnud, et ikka hea ja ilus oleks.
Ja usun, et paljud kes ennast bmw fänniks, austajaks või veel kolmandat moodi nimetavad, ehk siis kõik potentsiaalsed särgi tahtjad, vähemal või rohkemal määral on kättpidi auto kallal ja kannavad aastaringselt hoolt oma truu sõiduvahendi eest.
Aga jah, see oli kõigest minu vinkel...
Paneks oma ettepaneku näidise ka siia siis ülesse
Särk eest http://fotoalbum.ee/photos/foxracer/28170257
Särk tagant http://fotoalbum.ee/photos/foxracer/28170259
Värvi saab ise valida vms.
Särk eest http://fotoalbum.ee/photos/foxracer/28170257
Särk tagant http://fotoalbum.ee/photos/foxracer/28170259
Värvi saab ise valida vms.
BMW
Aga pange siis BMW logole sinna alla kaare sisse kiri fans e. siis üleval kaares kiri BMW ja all "fans" siis on juba teine logo ja keegi ei saa teil seda keelata kandmast. Kõik me mäletame ADIADS ja ADIBAS ja NICE tosseMartin_S kirjutas: Mine palun küsi UM-ist endale logo kasutamis õigust ja vaata mis öeldakse ...........................
E32 750i 220kW
- Raul_A
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 735iA
- Telefon: 358406813770
arnie kirjutas:Aga pange siis BMW logole sinna alla kaare sisse kiri fans e. siis üleval kaares kiri BMW ja all "fans" siis on juba teine logo ja keegi ei saa teil seda keelata kandmast. Kõik me mäletame ADIADS ja ADIBAS ja NICE tosseMartin_S kirjutas: Mine palun küsi UM-ist endale logo kasutamis õigust ja vaata mis öeldakse ...........................
tõele au andes, siis ideel on jumet.
aga... kas keegi mäletab, viimase kahe aasta sees oli Arvo Pärdil Coca Colaga mingi case, sest kasutas oma kontserdi plakatil/kuulutusel sama fonti enda nime kirjutamisel???
sellisel juhul ei tohiks kasutada ka sini-must valget kombinatsiooni ehk.
peaks tegema nö must-valge ehk kõik hallides toonides.
jaaHah
Ja kui keegi hakab mulle siin rääkima, et see on piraatlus siis tuletan kohe meelde teile K-kohukese reklaami-arvake ära kes kohtus õigeks mõisteti. Nii, et täpselt samamoodi võite julgelt kasutada nii BMW logo ja BMW CLUB´´I logo (lihtsalt natukene korrigeerituna)
Kui jõuate mingisuguse huvitava kujunduseni siis särkidega võin aidata. Hind sõltub väga palju kogusest
Edu!
Kui jõuate mingisuguse huvitava kujunduseni siis särkidega võin aidata. Hind sõltub väga palju kogusest
Edu!
E32 750i 220kW
Sa võid seda meelde tuletada, aga lihtsalt sellisel juhul neid särke siin foorumis ei müüda.arnie kirjutas:Ja kui keegi hakab mulle siin rääkima, et see on piraatlus siis tuletan kohe meelde teile K-kohukese reklaami-arvake ära kes kohtus õigeks mõisteti. Nii, et täpselt samamoodi võite julgelt kasutada nii BMW logo ja BMW CLUB´´I logo (lihtsalt natukene korrigeerituna)
Edu!
Edasi kaebamisele ei kuulu. Kui tuleb särk, siis tuleb see kindlasti kooskõlastada ka siinse juhatusega...
-
- Huviline
- Kontakt:
Siim.j variandi puhul oleks nagu selja peal see LE-tuuri särgi pilt? See mulle väga ei meeldi.
Minule see eelmine särgivariant täitsa meeldib, aga foorum.bmw-club.ee võiks kirjutada väiksemas kirjas varruka peale, see oleks selline hundid-söönud-lambad-terved variant minu meelest. Ei oleks liiga kaugele näha (juhul kui keegi pahandust teeb) aga lühema distantsi pealt (kasvõi vestluse käigus) oleks välja loetav kenasti.
Seljale võiks parajale kõrgusele sättida e34 tagaosast motiveeritud kujutise (e34 on lihtsalt väga selge joonega ja ka väga levinud).
Minule see eelmine särgivariant täitsa meeldib, aga foorum.bmw-club.ee võiks kirjutada väiksemas kirjas varruka peale, see oleks selline hundid-söönud-lambad-terved variant minu meelest. Ei oleks liiga kaugele näha (juhul kui keegi pahandust teeb) aga lühema distantsi pealt (kasvõi vestluse käigus) oleks välja loetav kenasti.
Seljale võiks parajale kõrgusele sättida e34 tagaosast motiveeritud kujutise (e34 on lihtsalt väga selge joonega ja ka väga levinud).
730iA e32 138kW 12/1992
-
- Huviline
- Kontakt: