Njah, kui rääkida X6-st, siis... Rootsis nägin oma silmaga ka asja ära, tahate teada, mis mulje jäi? Kaugelt vaadates oli tagaots tõesti nagu krdi mis ta ongi, mingi maailma kõige koledam maastur, SsangYong Rexton või mis iganes ta oligi, eemalt vaatasin ja vaatasin, et mis pagana käkk see on, tagaots kõrge ja tagaklaas selle suhtes ebaproportsionaalselt pisike, nagu BTRi aken krt

A kui te tahate teada minu arvamust, et kas ma ostaks endale maasturi, siis vastus on JAH- kastiga USA maastur läheks väga hästi peale, Ford F150 näiteks, X5 seevastu jätab suht külmaks.
Mul ongi maasturitega see asi, et mingisugused linnamaasturi tüüpi asjad ei paku mingit pinget, tahaks mingit suurt asja, millega saaks ka üht-teist vedada jne.
Usakas on paljude meelest ebapraktilisuse sümbol, so what? Meeldib ja kõik, ja paljud, kellega ma olen rääkinud, on ka öelnud, et tegelt ei ole mingi Tahoe pidamine teps mitte kallim kui X5 vms, pigem vastupidi. Samas- minu jaoks peaks autol olema ka välimust- ei saa küll öelda, et X5 kole oleks, aga noh...mina ei tea... no meeldib USA loom noh