To MarkoC- mis puutub näiteks minusse, siis ei karda oma põhimõtteid välja öelda, olen selle koha pealt riskinud ka oma töökohaga, olen kindel, et oma arvamusi mingi koha pealt välja öelda ei karda ka teised klubiliikmed, ei ole ju EBK mingi diktaatorlik üritus ja oluline ongi mingi asja suhtes võimalikult palju arvamusi koguda, enne kui mingi otsus tehakse. See otsus, et EBK ei osale illegaalsetel kiirendusvõistlustel, ei ole kohe kindlasti tehtud ainuisikuliselt ja eesmärk on kõigile teada- BMW kui automargi maine puhastamine- samas on see jube raske, sest on ju teada kõigile, et tilk tõrva rikub kogu meepoti.
Ei hakka seda eitamagi, et vahel ületan kiirust, kuid seda mõistuse piires (pange käsi südamele ja öelge, kes seda ei tee, kasvõi +10 km/h) ja mitte linnas. EBK ülesanne ongi vast pöörata tähelepanu elementaarse liiklusviisakuse kasutamine, kuid üldine pilt näitab, eriti linnas, et siiski on kodanikke, kellele see eriti korda ei lähe. Oluline on see, et üldpilt BMWdest paraneb- kasutage rohkem suunatulesid, austage teiste suunatuld, laske inimesi üle tee jne ja uskuge mind, teie isiklik enesetunne paraneb meeletult. Sõitsin ise ükspäev Pärnu linnas ja meelega lihtsalt cruisisin mööda linna ringi ning nö testisin,mis juhtub. Lasin eranditult KÕIK jalakäijad üle tee (teen seda alati, kuna), alati näitasin suunda, kiirust ei ületanud jne ja pärast koju ka tasapisi kiirusega 85- 100 ja teate mis... Õhtuks oli nii õnnis tunne ja seda ka tänu sellele, mis näoga vaadati mind ja mu autot... Umbes nii, et mis nali see on- BMW saab nii viisakalt liigelda... Samas, oma praeguse elukutse tõttu pean seda täiesti tavaliseks, eriti, kuna liiklen suht palju Skandinaavias, kus on teatavasti maailma viisakaim liiklus.
Aga mis puutub streetracedesse, siis- igale inimesele, kes tahab omandada klubiliikme staatust, teab BMK põhimõtet ja peale seda on tal võimalus valida, kas kirjutada alla või mitte, sest ka EBK põhikirjas on kirjas, et EBK ei osale illegaalsetel kiirendusvõistlustel. Kui inimene teab, et ta ei suuda kiusatusele vastu panna, ei kirjuta alla ja figureerib foorumis edasi huvilisena ja probleemi minu meelest ei ole.
Võtame sellise näite- juhtub äkki, et toimub seal SRil mingi apsakas ja kutsutakse kohale politsei ja meedia ning Politseikroonika reportaazis lehvib näiteks EBK lipp. Ja mis te arvate, kas see toon, millega sel juhul räägitakse- olen täiesti kindel, et mitte positiivne- sellisel juhul ei ole EBK soovist ja pingutustest mainet muuta mingit kasu.
Ühesõnaga, pikk jutt s*** jutt, aga ma arvan, et siiski enamus nõustub minu arvamusega, siin ei ole midagi enam rääkida...
P.S. Teeme nüüd nii, et me sel teemal rohkem ei jahu, midagi uut siit nagunii enam ei tule ja see teema on üldse kole närviline. Teemat otsast lõpuni läbi lugedes peaks üht- teist teiste maailmavaatest teada saama. Jutt läks küll nats vbl OTks, aga usun, et midagi valesti ei öelnud...
Ja oleme tõesti, nagu Kimmo ütles- BIG HAPPY FAMILY, kes seda ei ole kogenud, on paljust ilma jäänud