Kõik on vargad
Ma sain ükskord isegi ühe Narva päti kätte, kes oli tulnud Ülenurme minu autot rüüstama/varastama. Autoks oli siis e34 ja vend oli tagumise kolmnurkakna sisse löönud ja urgitses seal midagi. Ise ärkasin öösel alarmi peale üles ja lendasin välja kohe. Ühe tüübi sain kätte aga teised jooksid minema. Andsin siis tollele paar korda molli kuni vend hakkas härdalt paluma, et rohkem ei peksaks. Siis kutsusin mendid ja vend hakkaski neile ajama, et näed tüüp peksab siin mind ilmaasjata. Aga mendid tõid ta kohe maapeale tagasi ja ütlesid siis mulle, et järgmine kord peksa rohkem kõhtu ja selga ja munadesse, et väga nähtavaid vigastusi ei jääks.
Meil õnnestus sõpradega ükskord Kuressaares taskuvaras kätte saada. Tegelikult oli neid kolm, kuid kaks jõudsid ära joosta. Kolmanda saime kätte ja olles võõras linnas, hakkasime teda kohe tümitama. Järsku hüppasid sellest majast, kus ees me seda pätti klohmisime politseinikud välja ja tulid uurima mis müra see on nende akna all. Avastasime, et olime täpselt politsei maja ees ja üle tee oli ka kohtumaja
. Kuid andsime päti politseile üle ja see lonkas kahe politsei vahel arestikambrisse. Sõber kirjutas avalduse (tal varastatigi rahakott ära, mida ei õnnestunud kahjuks tagasi saada) ja siis läksime minema ja ei olnud midagi, et meil mingi jama oleks tulnud. Nii, et siit moraal: "Ärge kartke kurjategijat karistada väikese omakohtuga" kuid peab oskama piiri pidada ja alati ei pruugi ka nii hästi minna kui meil. 

- Tauri
- Klubiliige
- Peamine sõiduk: BMW
- Telefon: 56220022
- Kontakt:
Asi on pigem selles, et kui hästi on kodanik varas informeeritud oma õigustest. Vaevalt, et ükski patrull hakkab talle rääkima, et ole hea vend ja kirjuta nüüd peksmise kohta avaldus. Pigem on asi selles, et kui ta politseis hakkab sind peksmises süüdistama siis kahjuks politsei ei saa keelduda temalt avaldust vastuvõtmast 

E70 X5 3.0d 173kw ; E83 X3 160kw
Einoh on mulgi elus nende varagnägudega mitut puhku tegemist olnud, sellepärast ajabki närvi. Ükskord õnnestus üks pikanäpumees päise päeva ajal kätte ka saada, elasin siis veel vanematekodus Tallinnas Herne tänaval ja mu autoks oli vaz 2108. Klohmisime siis venda niikaua kuni ta ise palus, et me mendi kutsuksime. Aga enamasti on nad sellised argpüksid, kes toimetavad pimedas ja salaja ning siis, kui keegi ei kuule ega näe.
Proovinud tulla jõuga seda stanget võtma
Võibolla oleksin peksa saanud, aga vähemalt oleks ära näinud selle piixu.
Proovinud tulla jõuga seda stanget võtma

Võibolla oleksin peksa saanud, aga vähemalt oleks ära näinud selle piixu.

Nothing beats cubic inches!!!
- Kristjan_K
- Huviline
Ei hakanud uut teemat tekitama. ei ole seotud küll vargusega aga... Hommikul linna sõites Tartus anne ringile minnes autode vahe 2 meetrit rahvas siiberdab siia sinna (ülekäigurada puudub) lasin autonina 50cm edasi samal ajal juhtus 30+ mammi üle tee minema ja satus mul nina ette ja pani jalaga kolaki vastu stanget. Pidasin auto kinni st. parkisin teeäärde nii et liiklust ei segaks ja mammile padavai järgi kraest kinni ja auto juurde. Kutsusin kohale politseipatrulli need tainad tulid 30 min. hiljem ja siis ment ütles. Et jah käivad siit üle aga me ei saa midagi teha. Lõin käega tulin tulema õnneks stange ka viga ei saanud.
Ma nagu sügavalt As eesti politseis solvunud viimase kuu aja jooksul nendega kokkupuuteid olnud ja kõik üdini negatiivsed. Kuskil mindagi kahtlast näen siis annan torni lihtsalt.
Ma nagu sügavalt As eesti politseis solvunud viimase kuu aja jooksul nendega kokkupuuteid olnud ja kõik üdini negatiivsed. Kuskil mindagi kahtlast näen siis annan torni lihtsalt.
E36 325tds; E36 316i Compact
BMW on BMW
BMW on BMW
Isiklikult siiski leian, et ei maksaks siin avalikult omakohust propageerida... justnimelt selliste agarate ohvrite pärast, kes kes igaks juhuks väiksema kahtluse korral "torni annavad".Henrik88 kirjutas: Kuskil mindagi kahtlast näen siis annan torni lihtsalt.
Tean nimelt juhust kus juhuslik möödakäia peksti varga pähe kuuks ajaks haiglasse - inimene lihtsalt oli valel ajal vales kohas.
Edit: selle asemel, et siin arutada kuidas vargale valusamalt "torni anda" võiks edasises arutelus välja tuua need detailid mida bemarite juures tuleks kõige rohkem kaitsta ehk siis tegeleda väikestviisi ennetustööga.
Mõlemal isiklikul igapäevakasutuses olevatel bemul on igatahes stanged ja veljed kaitstud, signad olen kõikidel autodel esimesel päeval peale pannud, samuti on lähiajal plaanis peegliklaasid ära turvata - viimasel ajal olen paari mersusündroomiga peeglitega bemarit näinud.
Siinkohal võiks siis ära rääkida loo mille mu töökaaslane mulle täna rääkis. Nimelt olevat tema hea sõber oma kallid veljed kinnitanud vaid erinevate turvapoltidega. Hommikul oli auto telliskividel ning turvapoldid kapoti peal rivis ja all naelaga kraabitud kiri "nje shutii"
(võib vabalt linnalegend olla, aga nii need asjad on)
Mul pärast seda stange teemat sõitis ikka päris ära, kui vennad ikka on pähe võtnud, et nad sult selle tüki ära viivad, siis ei aita ei valvsad naabrid ega turvaseadmed. Aga stangede kinnikeevitamise pooldajaks muutusin küll. Ja enamasti valitakse kahest masinast ikka see millel pole signat jms. Aga kõige parem rohi on see, et ühiskond areneb nii kugele, et kaob mõtteviis "oh ostan selle varastatud asja, vaata kui odavalt saab".

(võib vabalt linnalegend olla, aga nii need asjad on)
Mul pärast seda stange teemat sõitis ikka päris ära, kui vennad ikka on pähe võtnud, et nad sult selle tüki ära viivad, siis ei aita ei valvsad naabrid ega turvaseadmed. Aga stangede kinnikeevitamise pooldajaks muutusin küll. Ja enamasti valitakse kahest masinast ikka see millel pole signat jms. Aga kõige parem rohi on see, et ühiskond areneb nii kugele, et kaob mõtteviis "oh ostan selle varastatud asja, vaata kui odavalt saab".
Nothing beats cubic inches!!!
No võib jah öelda, et oli veidi kõrvalisem koht Tallinnas Pet. tee ääres,
rattaid on igal teljel 2 kokku siis 6 velge/ rehvi, mutrid vedelesid igalpool
laiali. Uuem haagis on... kasko oli just läbi saanud... -~40k
rattaid on igal teljel 2 kokku siis 6 velge/ rehvi, mutrid vedelesid igalpool
laiali. Uuem haagis on... kasko oli just läbi saanud... -~40k
Viimati muutis Markii7, 30.05.2005 18:45 49, muudetud 1 kord kokku.
- Kristjan_T
- Huviline
http://vargaabc.nohik.net/index.php
siit saab kõik alguse
siit saab kõik alguse
ex-Audi A2, ex-Fleetwood, ex-GT4, ex-944
525 ´94 & Hybrid ´08
56 201 649
525 ´94 & Hybrid ´08
56 201 649