See tuli talvel välja jah, tõesti oleks maanteeameti jaoks palju tikke, bensu ja TNTd vajaOliver P kirjutas: Elagu riigipead ,kes suudavad aktsiisi paigutada "õigetesse " kohtadesse.
Eelmise aasta aktsiisist jäi kaduma 75%

See tuli talvel välja jah, tõesti oleks maanteeameti jaoks palju tikke, bensu ja TNTd vajaOliver P kirjutas: Elagu riigipead ,kes suudavad aktsiisi paigutada "õigetesse " kohtadesse.
Eelmise aasta aktsiisist jäi kaduma 75%
Nõmme tee on Tallinna parim näide teede parandamise kvaliteedist.Diana kirjutas:Sest elan Nõmme teel ja kes seal sõitnud on, teab, millest ma räägin
Ja seda kõike tehti u 4-5x. EI saa aru siis, et kuhu raha kaob...hanno kirjutas:Nõmme tee on Tallinna parim näide teede parandamise kvaliteedist.Diana kirjutas:Sest elan Nõmme teel ja kes seal sõitnud on, teab, millest ma räägin
Terve tee peale on nad suutnud kaevata üles 10 kohta ning siis ära lappida. Nädala pärast on lapitud koht lohku vajunud. Siis lapivad selle ära, siis vajub lohku jne jne. Saba kinni nokk lahti
siin mängivad suurt rolli ka Eesti pinnase iseärasused. ma võiks väikese geoloogialoengu sel teemal teha, miks need augud täpsemalt tekivad ja mida nende hoidmiseks saaks ära teha.erik kirjutas:Täitsa lõpp ikka. Asfalt kukub lihtsalt sisse.
Üks kord on lõpuks nii et äkitselt avastad end
mingist kanalisatsiooni kanalist 10m sügavuselt.
Töökoha juures juba kukkus mingi 2 nädalat tagasi
asfalt keset tänavat sisse.Siis nädalapärast visati
sinna otsapidi noolega märk. Nüüdseks on see märk
sinna auku enamvähem kaelani sisse kukkunud.
Ja kui palju sinna auku sisse selle nädalaga sõideti
kui seda märki ei olnud.
Sauel vapsee vist mingid rauast mullamutid elavad.
Läbi asfaldi oma ninad päikse poole sirutanud.
Nüüdseks ma loodan korda tehtud.
Väga raske on autojuhi elu siin eestis.
Mujal maailmas saab auto sõitu nautida,
siin vaata kogu aeg et kuhugi autot puruks ei sõida.
Aga samas jälle on ka mõned teelõigud eestis, mis on õige vanad aga ka suht koht hästi säilinud.primary kirjutas:Eks me jah, elame ju soos, nii et siia korralikke teid ehitada suht keeruline, kuigi, hollandi teedele ei saa midagi ette heita. Seal loomulikult teed vaiadele jms. ehitatud, mis meie teedeehituse eelarvele mõjuks päris huvitavalt, kui sama malli järgida
Näiteks Haapsalu mnt enamjaolt on kestnud väga pikalt, selle muidugi tegid Soomlased valmis, aga kuna nende töö tiba kallim oli, siis rohkem ei olnud mõtet naabrite tööd tellida.erik kirjutas:Aga samas jälle on ka mõned teelõigud eestis, mis on õige vanad aga ka suht koht hästi säilinud.primary kirjutas:Eks me jah, elame ju soos, nii et siia korralikke teid ehitada suht keeruline, kuigi, hollandi teedele ei saa midagi ette heita. Seal loomulikult teed vaiadele jms. ehitatud, mis meie teedeehituse eelarvele mõjuks päris huvitavalt, kui sama malli järgida
No mul oli au 2 kuud tagasi kõik õõtsad ära vahetada ning nüüd käisin parema ülemise ja alumise garantiiremondis, kuna õõtsad olid juba järgi andnud (tegemist olid Febi-ga mitte itaalia varuosa)alar kirjutas:nonii.... 3 kuud ja läbisõidetud veidi üle 10 000 km (Tallinnas ning Harjumaal) ning esisillas ülemised õõtsad ja puksid vahetada, taga saab veidi odavamalt läbi.