Eesti BMW Klubi kalender
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 520d
Muhv kirjutas:Ühesõnaga saan aru, et on otsustatud 2006 kalendrit mitte välja anda. Egas midagi, võtan siis uuel aastal jalad selga ja toon Hansu pakutud Reindorffi kunsti kalendri ära...

Ma ei taha Teie entusiasmi maha suruda, vaid lihtsalt üritan mõningaid punkte selgitada, miks pole meie seinal 2006 aasta BMW kalendrit.
Ja muuseas, kuna mina ei tegele selle kalendri trükkimise, koostamise ega ka piltide tegemisega, siis mina ei ole ka see, kes otsustab kalendri tegemist.
Vaja piltnikke, kujundajat ja trükikoda.
Piltniku ja kujundaja arvamus viimase aja vestluses on veel puudu, seega ootame ka need arvamused ära.
Ok, mina ootan edasisi kommentaare asjaosaliste endi käest ja siis saab edasi vaadata.
No selge on see,et kui nüüd veel teha 2006 a. kalendrit,siis piltidest,mis juba olemas on.Ma isiklikult küll rohkem ega vähem seda üritust takistada ei oska.Kuna teatav huvi veel seltskonnal on,siis teeme ära! Kuna tean,et Kimmol vist aega polnud,siis peab keegi teine asja lõpplikult kokku panema...
Head uut aastat !
Head uut aastat !
Kodanikud mida te ajate asja nii keeruliseks. Muhv, Märt jne.... tehke asi ära, kui rahanappus siis ma ostan ka kindlasti 1 kalendri ära.
Ma olen aru saanud maailma asjadest nii, et ei ole vaja suurt kisakoori vaid paari tegusat inimest ja asi ANTS !
Mina ei oska kujundada, ega pildistada, aga mõnes trükikojas on tutvusi, see ei pea tänendama, et saab poolmuidu. Graaf ja paar trükikodandust veel on väikeste sidemetega.
Ma olen aru saanud maailma asjadest nii, et ei ole vaja suurt kisakoori vaid paari tegusat inimest ja asi ANTS !
Mina ei oska kujundada, ega pildistada, aga mõnes trükikojas on tutvusi, see ei pea tänendama, et saab poolmuidu. Graaf ja paar trükikodandust veel on väikeste sidemetega.
E28:2,0, E28:2,5, E28:3,0; F21
- kimmo
- Klubiliige - admin
- Peamine sõiduk: BMW 530d xDrive
Teema "surnud" ei oleMuhv kirjutas:No nii. Päris välja surnud see teema. Mis me siis paari päeva pärast seinale riputame?

Kahjuks kujunes aastalõpp oodatust töömahukamaks mille tõttu ei olnud aega kalendriteemasse pühenduda.
Üritasime Märdiga küll aasta lõpus suure hurraaga pilte juurde rapsida, kuid kahjuks jäid need kandidaatide alt ära hüppamise taha pidama. Ning süüdistada saab jällegi kiiret aastalõppu

Pilte hetkel ca 4 tk puudu. Oma vaimusilmas näeksin hea meelega piltidel rohkem hainina esindajaid (E21, E23, E24...) lisaks veel nt E32, X3 v X5hanno kirjutas:Asi jäi stoppama seetõttu, et polnud piisavalt pilte, mida kalendrisse panna.
Kuna kalender tuleb suur, siis ei saa igat pilti sinna panna.
Pildid peavad olema hea kvaliteediga.
Igat pilti ei saa kalendrisse tõesti panna - värvikastidest koosnevat või udust pilti ei kujutaks selles kalendris ette.
Plaan sai tehtud formaadile A3. Formaati vähendades tuleks ka uus kujundus teha, kuna väiksel pinnal ei mängi olemasoleva kavandiga enam välja (kuupäevade/tekstide suurused).Muhv kirjutas:OK! Saan aru, et kardetakse piltide kvaliteedi ja tekstide puudulikkuse pärast.
1. Mis formaadis on kalender plaanitud trükkida? Tundub, et küllalt suur, sest A4-ja jaoks peaks enamus digiseebikatest tulnud pilte kõlbama. Ehk teha esimene pildialbum veidi väiksem?
Kardan, et konkreetse autoni tutvustusega ei jõua. Samas sõltub see jällegi kujundusest ning lõplikust kalendri ülesehitusest. Praeguses kavandis niigi kohati mudelitutvustusi vägivaldselt kärbitud.Muhv kirjutas:2. Tekstid. Neid saab hakata koguma vast peale seda kui pildivalik tehtud? Tõenäoselt peaks olema mudeli tüübi üldinfo, seejärel täpse mudeli kirjeldus (kui juhtub pisut haruldasem olema) ja seejärel paar sõna ehk ka konkreetsest autost või mis? Igaljuhul ei tohiks iga kuu kohta üle ühe päeva kuluda. Kambakesi peaks kogu asja nädalaga tehtud saama.
Arvan ka ise, et Märdi tehtud piltides ei ole probleem ning suuresti ongi jäänud teiste piltnike tööd madala resolutsiooniga failide taha toppama.Muhv kirjutas:3. Fotograafi valik. Kisub kangesti Märdi personaalalbumiks. Aga mis siis! Ehk ärgitab teisi piltnikke end kokku võtma ja järgmine hooaeg pisut enam vaeva nägema. Märt ongi juba liig kaugele eest ära läinudTase on ikka väga hea!
Klubi ei võta kindlasti rahalist riski enda peale. Ettemaksu variant on lahendus ning sel juhul tehakse kalendrid vastavalt makstud kogustele.Muhv kirjutas:Kalkulaatoriga on üldjoones kehvasti, aga niipalju ma välja nokin, et üks normaalne kalendri hind võiks olla 100.-. 200tk on vaja siis kindlasti müüa, mis üle, jääb klubi kassasse heategevaks otstarbeks.
Selleks, et klubi mitte kõike algatusriski oma kanda ei peaks võtma, tuleks asi teha ettemaksuga. Selleks võiks olla aega nii kaua kuni asi pole veel trükki läinud.
Suurem osa pilte on õnneks olemas. Eesmärk oleks teha kalender meie endi autodest, mitte paljundada BMW AG promopilte.Baur TC kirjutas:Ma arvan järmised sammud viivad projekt voibolla ikka edasi.
1. Kohtume järgmine nädal kuskil Tallinas.
2. Kindlasti paar pildid eksisteerivad nüüd juba. Otsustame millised on vaja juurde vaja teha - ja kes teeb!
3. Kui on ikka veel pildit puudub pöörame BMW poolt - kas UM kaudu voi otse Saksas.
4. Tekstid ja lisainfo leiame iga kell iga pool internetis, minu kappidest voi tuttavate juures Saksasmaal. Juhul kui on Saksa keelne - ma leian aeg ja telkin seda ära (natukene abi on vaja).
Teema on olnud aktuaalne klubisiseselt.Baur TC kirjutas:Ma ei saa aru miks ei ole varem foorumist seda probleem ülestoestetud? Kui on probleem kalendri koostamisega - siis arutleme palun - ja siis tegutseme.
Tegu BMW teemalise kalendriga - seda ka teema alguses arutletud.Hans kirjutas:Millega tegu üldse on, kas klubi kalendriga või BMW kalendriga?
Mina ei näe probleemi kui tehakse BMW kalender.
Tekstipoolse nappusega kimbutavad järgmiste mudelite tutvustused:
E3
E12
E21
E28
E31
E39
+veel uuemadki mudelid.... Kel aega teksti koostada, oleksin abi eest tänulik

Siin viimane kalendrinäidis, kust näeb ära võimalikud kandidaadid ning puuduoleva pildi ja tekstimahu > Kalender2006 <
midagi leiaksid ehk siitkimmo kirjutas: Tekstipoolse nappusega kimbutavad järgmiste mudelite tutvustused:
E3
E12
E21
E28
http://nuga.diamond.ee/323/albums.php
e3 kohta veel lühikirjeldus puudub aga ka sellega saab ehk keegi e21 foorumist hakkama. Sealt galeriist leiaks ka ehk mõne kandidaadi kalendrisse
e10 & e21 & e24 & e30 & R
Cardo kirjutas:Aprill ja Mai on head , teised tunduvad kuidagi udused ja kui teha kalendripilte tuleks rehvid vähemalt silikooniga üle tõmmata, muidu sellised hallid teised.
Kui nüüd hoolega vaadata siis tegelikult olen nõus sellega

Sai vist liiga vara hõisatud 2 tellimisega telliks ühe algatuseks

kui hõbedane E 46 oleks olnud seal siis oleks 2x2 tk tellinud

Puhas sõidurõõm
Tere
Seega kui miskit leiate, siis küsige.
jJanno
Kui peaks juhtuma, et mõni minu pilt on sobilik, siis peaks mul enamus enese pilte olema olemas ka 3264 x 2176 (27*18 cm) resolutsioonis. Paraku küll JPEG, kuna igasugu kiiretel üritustel kipub kaamera RAW kirjutamise kiirus segama.kimmo kirjutas:Arvan ka ise, et Märdi tehtud piltides ei ole probleem ning suuresti ongi jäänud teiste piltnike tööd madala resolutsiooniga failide taha toppama.
Seega kui miskit leiate, siis küsige.
jJanno
Kahju - ainult kinnised autod!
Ei ole mitte ühtegi lahtine auto - kurb, kas Eesti suve on tösiselt nii lühikene et ilúsad piltid ei ole olemas?
E36 325 kabriolett
E 34 530i Schnitzer-väike Sport Paket
E 34 530i Schnitzer-väike Sport Paket
Tublid! Olete jõudnud kaugemale kui oskasin arvata!kimmo kirjutas: Siin viimane kalendrinäidis, kust näeb ära võimalikud kandidaadid ning puuduoleva pildi ja tekstimahu > Kalender2006 <
Pööraksin ehk kohati pisut enam tähelepanu pildil paistva looduse aastaajale. Mai kuul sügisvärvides metsa vaadata on pisut ootamatu.

Mõni kabrio kuluks suvekuudesse küll hädasti ära...
Alustan paralleelselt ka teemaga: Soovin tellida BMW kalendri 2006.
-
- Huviline
Väike parandus. Punane E36 kupee, mis on juunis, ei ole mitte 1993a vaid 1992akimmo kirjutas:Siin viimane kalendrinäidis, kust näeb ära võimalikud kandidaadid ning puuduoleva pildi ja tekstimahu > Kalender2006 <

- AARE540
- Huviline - moderaator
- Peamine sõiduk: Scania 500R '24 Mercedes-Benz E350 '15 BMW 540i'94
- Telefon: 53311120
- Kontakt:
Arvan, et kevadepoole võiksin ka enda oma pakkuda pidistamiseks, hetke konditsioonis küll mitte (plekkveljed ja muud asjad) :)Aga miskipärast arvan, et siis vbl juba 2007 aasta kalendri jaoks, kuid see pole hetkel teema, kuna Kimmo mainitud nimekirjas ei olnud E34, nii et Kristo, me peame vist oma järjekorda ootama (sa vist pead uue ostma ka sel juhul
)

E3'e kohta on tutvustus e21.ee foorumis tegelikult olemas, aga kuna galeriisse pole veel neile omaette rubriiki tehtud, siis ei ole see lihtsalt käiku läinud. Anyway, kohalikku taastatud E3'e annab veel mitmed head aastad oodata.ruut kirjutas:midagi leiaksid ehk siitkimmo kirjutas: Tekstipoolse nappusega kimbutavad järgmiste mudelite tutvustused:
E3
E12
E21
E28
http://nuga.diamond.ee/323/albums.php
e3 kohta veel lühikirjeldus puudub aga ka sellega saab ehk keegi e21 foorumist hakkama. Sealt galeriist leiaks ka ehk mõne kandidaadi kalendrisse
Enda masinate kohta pole kahjuks hetkel kalendri tarbeks materjali pakkuda

- kimmo
- Klubiliige - admin
- Peamine sõiduk: BMW 530d xDrive
Update:
kalendrist puudu veel ühe auto pilt... Selleks võiks olla E12, E21, E24, E31, X3, X5 vms
Olemasolevatele piltidele on puudud mudelitutvustused E65, E28 ja E39 kohta.
> Kalender2006 <
kalendrist puudu veel ühe auto pilt... Selleks võiks olla E12, E21, E24, E31, X3, X5 vms
Olemasolevatele piltidele on puudud mudelitutvustused E65, E28 ja E39 kohta.
> Kalender2006 <