Kuigi kohapeal olles võis vaade vägev olla... Aga meil jääb vist see aasta korralik talv ära...

Sauel oli ka ikka midagi, sai ikka diffri ja rehvi tööd pruugitud:-)ratteh kirjutas:Täna oli Tallinna lähedal Luigel ka paras lumi juba maas. Sauel aga polnud mõhkugi olnud, vahe 15km
Ma võin sulle lumelabidat laenataBuFu kirjutas:No vaatab kas auto ronib homme sellest 35+cm lumest läbi või mitte.
Taavi_K kirjutas:Jah... Tartus on asi ikka päris käest ära. Maja ees sai ennast kuidagi lumevalli rammitud, aga hommikul on iseasi, kas sealt välja saab.
Ma võin sulle lumelabidat laenataBuFu kirjutas:No vaatab kas auto ronib homme sellest 35+cm lumest läbi või mitte.
Aga just uudistes kirjutaski, et järgnevatel aastatel ongi oodatagi selliseid külmemaid talvi tänu kliima muutustele ehk siis peab monomähkija väljavahetamise peale mõtlema hakkamaRaivo kirjutas:Ega jah, peale sellist talve nagu meil on siis enam monomähkijaga küll liigelda ei taha
Mul küll ASC ja velg Style 68, aga jutt täpselt sama... 225 on E46-le ikka lumeläbus veidi liiga lai - auto jääb lihtsalt liiga kergeks. Eile ajasin ka hoovist välja ja jäin kohe kinni, samamoodi jebisin nagu aise eelmises postis (käik sisse ja ise lükkama)... Lisaks roolivibra - järgmiseks talveks peaks vaatama kitsama rehvi ja kinnisema velje.. Muidu igapäevase E39-ga on hoopis teine asi - korralik hkpl5 rehv on 195 lai, käigukast manuaal, ka üherattavedu, aga läbivus palju parem..MartenL kirjutas:225 rehv ei ole ka kõige parem lumes ujumiseks: DSC vilgub kogu aeg, ka maanteel sõites, samuti tuiskab velg 44 lund täis ja rool hakkab väga vibreerima.
Ikka annab LSD päris tuntava eelise, ikkagi 2 vedu pidevalt. Seeon umbes sama hea kui kohati miskid suvalised linnajeebidr3o kirjutas:Kui palju aitaks LSD praeguste ilmadega?
See "vahelduvvedu", mis tekib veojõukontrolliga on suhteliselt võimetu (e39 2002a). Kas LSD annaks mingi suurema efekti või ainus väljapääs ikka nelivedu?