narkari eest ei hoia ka see koodi teema!
rohkem reklaami=rohkem infot=rohkem ostjaid=rohkem lärakaid ja mikroskoope, millega neid lärakaid vaadata=vähem vargusiIndrek_M kirjutas: Mis mõttes oleks varguseid vähem?
Varguseid oleks vähem võibolla ainult juhul kui näiteks ülevaatuspunktid kohustuslikus korras UV-lambiga autosid kontrolliks. Kui aga keegi kohustuslikus korras ei kontrolli ja asi visuaalselt on lihtsalt mingi lärakas, siis mis on asja point?
Müüakse mingeid lärakaga velgi ... so what? Enamus velgi on mitme auto alt läbi käinud. Visuaalselt pole võimalik kuidagi vahet teha lärakaga varastatud või lihtsalt müüdaval veljel. Kuna asja kontroll ei ole visuaalselt võimalik ja on tavakodanikule tehtud põhimõtteliselt võimatuks, siis ... ma ei näe asja pointi.
Permanent markeriga juppidele auto numbri peale kirjutamine omab ka kordades rohkem mõtet
Ja kui palju varastatakse jalgrattaid, mobiiltelefone, millel on palju rohkem märgistusi (raami nr, IMEI) küljes ... ja kui palju neist kätte saadakse?vull kirjutas:rohkem reklaami=rohkem infot=rohkem ostjaid=rohkem lärakaid ja mikroskoope, millega neid lärakaid vaadata=vähem vargusiIndrek_M kirjutas: Mis mõttes oleks varguseid vähem?
Varguseid oleks vähem võibolla ainult juhul kui näiteks ülevaatuspunktid kohustuslikus korras UV-lambiga autosid kontrolliks. Kui aga keegi kohustuslikus korras ei kontrolli ja asi visuaalselt on lihtsalt mingi lärakas, siis mis on asja point?
Müüakse mingeid lärakaga velgi ... so what? Enamus velgi on mitme auto alt läbi käinud. Visuaalselt pole võimalik kuidagi vahet teha lärakaga varastatud või lihtsalt müüdaval veljel. Kuna asja kontroll ei ole visuaalselt võimalik ja on tavakodanikule tehtud põhimõtteliselt võimatuks, siis ... ma ei näe asja pointi.
Permanent markeriga juppidele auto numbri peale kirjutamine omab ka kordades rohkem mõtet
turvapolt tuleks ka kompotti lisada
Miks mitte lihtsalt ja loetavalt telefoninumber? Nii, et suvaline inimene ilma eriaparatuuriga näeks seda ja saaks helistada. Milleks mingi "dna"?vull kirjutas:aga kui veljel on olemas "dna", siis on võimalus ka oma velg kätte saada. vaevalt varas viitsib velgi korralikult värvima hakata
kui dna sisse panna oma telefoninumber, siis sellele helistades peaks vabalt teada saama kas velg on varastatud või edasi müüdud.
Mis kasu on mulle kui ostjale mingist nähtamatust templist?Tauri kirjutas:Nt firmades ammu levinud komme kontoris mööbel jms nähtamatu templiga üle käija.
Värviga kirjutakski. Spray on samamoodi värv ju. Vähene vaev selle spray peale kandmiseks on suhteline - pind peab olema puhas. Meie kliimas tähendab see mida? Minu meelest korralikku mingi puhastusvahendiga nühkimist.vull kirjutas:millega sa selle numbri veljele kirjutaks, et see pärast maha ei tuleks?
...
see sprei ongi mõeldud selleks, et saaks vähese vaevaga palju asju markeerida
...
ja see "dna" pole varjatud kui uv-lamp olemas on.
Samamoodi ma võin igasuguse graveeringu kinni pahteldada.raimo_r kirjutas:"Spray" tuleb nii lihtsalt maha, et te ei jõua nina ka nuusata kui mõni vasja selle maha nühkinud on.
Mis siin ikka kaasa väga mõelda on, tehke ärajackpuuk kirjutas:Tekkis üks väike mõte sellega seoses . pole ma eriline netimees , aga usun , et kui keegi aitaks kaasa mõtelda , võiks asjast asja saada . Tehke iga mees-naine oma auto velgedest pildid . Bmw foorumisse vast kannataks vastava alateema teha , pilte poleks vaja üles riputada , ainult juhul kui need varastatakse . Nii oleks võimalik Bmw velgede ostjal mingitki aimu saada , kas need võivad olla varastatud ja sellest järgnevaid tegevusi planeerida . Ka peaks vähendama see ohtu , et keegi pärast oma velgi juba teie auto alt tagasi saada tahab . Ka pange juurde mis kummid teil olid velgede peal , kui selline õnnetus juba juhtunud on . Igatahes halba selline andmebaas küll ei tohiks teha , kui ka üks jooks velgesid kätte saadaks (boonusena mõni varas ka) , siis oleks juba asi ennast ära tasunud . Idee on muidugi pooltoores , aga mõelge kaasa .
kuidas saab üldse selline karistus võimalik olla?bmw_msn_ee kirjutas:Tartus mingid rotid kinni võetud!
http://www.postimees.ee/290208/tartu_po ... 314873.php
14 paari velgi ja kahju 356'000 krooni.
Kahju mida omanikele kunagi ei korvata. Parim variant oleks ikkagi käed maha raiuda!
Täna hommikul oli oma maja parklas sama lugu.eero kirjutas:Kevadhooaeg alanud![]()
Kes vaadata oskavad näevad, et lähedalt läks mööda![]()
njah.. kerget saaki on alati lihtsam karistadaaise kirjutas:loomulikult saavad vargad väikse karistuse, kuna tõeline "kurjategija" istub ju atutoroolis ikkagi...