Aga rääkides E46 rehvidest - siis enda masinal on Nokia HKPL4'd 205/55 R16 ning läbivus ja pidamine on väga hea!
Sul on jah õige tehasemõõduga rehvid all ja autoweek-i andmetel touring ~100 kg raskem ka, seega täitsa usun, et läbivus palju parem.Raivo kirjutas:Aga rääkides E46 rehvidest - siis enda masinal on Nokia HKPL4'd 205/55 R16 ning läbivus ja pidamine on väga hea!
+1 !!!erik kirjutas:... ning teadmises et pole vaja ronida kohta, kus iga teine auto kinni jääks.
+1diislijoodik kirjutas:Lumekoristuse suhtes mina ei nuriseks
Sai küll kaasa räägitud ja kindlasti mitte selle pätsi kasuks.iisak kirjutas:Ei taha väga moraali lugeda, aga 18.oktoobril oli MEIL KÕIGIL võimalik kaasa rääkida .
Enamus(lased) otsustasid:
Aamen.
Meil linnast väljas omal ka piisavalt lund. Ei taha seda linna soolaplöga juurdetopfuel kirjutas:Koristuse suhtes ei ole jah midagi väga kurta, aga välja võiks ka seda linnast vedada natuke. Osades kohtades on autost 2 korda kõrgemad vallid ja ürita siis sealt tagant mingit pööret teha ilma, et auto ninast ilma jääksid.
Jah,toivoku kirjutas:Nende kivi rajoonide vahel on sutsu raske seda lund ka lykata, kui isegi rada puhtaks lykatakse siis tõenäoliselt need autod mis on pargitud siis need lykatakse kolinal kinni ja need ei pääse enam ei edasi ega tagasi. Tuleks or ganiseerida nii,et autod ei pargiks tollel hetkel majade vahel kui traktor lükkab lund. saaks parkimiskohad jne kõik puhtaks.
No ei ole see asi nii, küllap imetles hoopis vanakooli kaunist joont. Sa kuidagi jube negatiivne pidevalt ..AARE530 kirjutas:eks tal oli kindlasti siuke tunne, et tema oli ju uue A6ga ja mina vana 500sega
Auto oli nii ilus,et vend a6 roolis sai infarktiunis kirjutas:Imetles nii suure huviga,et võttis käed tõmblema?
Ja mina pean Pärnu vahel päevast-päeva selliste "sõbralike" kaasliiklejatega läbi saama. Lisaks veel sellele on ristmike äärde kuhjatud ka sellised lume vallid,et isegi auto kõrval püsti seistes (proovitud variant Energia ja Papiniidu tänavate ristmikul) ei olegi võimalik ohutult peateele sõita. Meie linnavalitsus on täiega talveunes, Tallinn on ikka kõvasti rohkem lumekoristusega tegelenud.AARE530 kirjutas:Eile koju tulles...kui Pärnus ühel ristmikul seisma jäin...tema oli ju uue A6ga ja mina vana 500sega, et ma ei tea asjust midagi,...Krt siis tekkis küll tunne, et kus krdi lambaaeda ma sattund olen ja...oli tahtmine selle A6 juurest tagasi tagurdada ja sellest hooga lihtsalt läbi sõita![]()
No tõesti leidub idioote- krt nii kui lumi maha tuleb, siis on juhe totaalselt koos ja ei oska midagi teha ega kuhugi sõita!