no koomiline sellepärast et mul nii traagiliselt see lugu ei lõppenud...vastasel juhul oleks kahju old muidugi loomasttoivoku kirjutas: sellega tuleb meelde ka kurvem lugu kus kass samamoodi ronis mootori rihma vahele ja kui auto käima pandi siis kass jäi oma peast ilma![]()
auto tagurdas kohalt ja oli pea ja kere. et noh ma ei tea minu jaoks naljakas seepole
kassid
- Riivo
- Huviline
- Peamine sõiduk: Ateca 4Drive
- Kontakt:
´17 4Drive
Minul kassijälgedega probleemi ei ole - mul on hoovis koer 
Teadagi on nüüd probleem temaga. Sellel elukal vähe võimsam "paak".
Aga ostsin Hansa Plantist koerte/kasside peletamiseks mõeldud ainet (~70.-). Seda lubatakse isegi taimede peale lasta. (haiseb küll) Rehvide peale lasta ja see peaks küll kogu auto oma toimega katma.
Proovisin toime järgi.- Pritsisin lati peale ja läksin koera nina ette. Sel hetkel tundus küll et koera häiris rohkem see latiga vehkimine. Samas hais on tugev. Küll ta aitab

Teadagi on nüüd probleem temaga. Sellel elukal vähe võimsam "paak".
Aga ostsin Hansa Plantist koerte/kasside peletamiseks mõeldud ainet (~70.-). Seda lubatakse isegi taimede peale lasta. (haiseb küll) Rehvide peale lasta ja see peaks küll kogu auto oma toimega katma.
Proovisin toime järgi.- Pritsisin lati peale ja läksin koera nina ette. Sel hetkel tundus küll et koera häiris rohkem see latiga vehkimine. Samas hais on tugev. Küll ta aitab
E39 525 iA Sedaan
http://www.templiryytel.eu
http://www.templiryytel.eu
Ma proovisin ka mingit ainet(sõbra käest sain prooviks) Ei aidanud igatahes. Aga ma nägin kunagi kuskil reklaami, kus miski jublakas käis stange alla(töötas siis vooluga/ei tea kas patareiga või aku pealt) ning see pidi miskit ultraheli tekitama ja pidi need "elukad" ca. 10 m. kaugusel hoidma. Kas on äkki kellelgi kogemusi sellega???
Sõida ise ja lase teistel sõita. Ning pidage meeles: Pidurid on kiiruse surm......
---------------------------------------------
---------------------------------------------