Suured pesuarved, aga tavaline must paistab puhtana ikka väga ilus välja, ja siis ei huvita enam pesuarved

Kristo_P kirjutas:IffMees kirjutas: Minu garaazinaaber peseb oma autot iga päev käsitsi, ei tea kuidas ta suudab, aga nii see on.
Küllap see "spoilerikeeld" on seal seepärast, et kellelgi on mõni masin "tiivad" küljest viinud. Spoileril ja spoileril on ju suur vahe. Ja vältimaks hilisemaid pretensioone on kindlam hoiatussilt välja panna. Nagu ameerikas.erik kirjutas:Käisin täna pesulas, sest ilmastiku olud paranesid.
Ja kas sa näed, käisin Järve selveri juures stati survekas ja pole tulemuse üle kurta. Tahavaate peeglid oleks võinud puhtamad olla, kui norima hakata.
Tundub et pesulat on vahepeal tuunimas käidud vm, sest mäletan et enne viimast korda lubasin küll enam mitte sinna pesulasse jalga tõsta. (mõistagi ei olnud tol korral ma tulemusega rahul).
Pisut küll kohutas mind enne pesula väravast sisse sõidul seinale kinnitatud ohutus silt, kuhu oli kirjutatud et "Kui on autol spoiler, siis ära seda pesulat kasuta." Ma ei hakanud tagurpidi enam tegutsema, kuna mul oli juba pesula kaart käes ja natuke huvitas ka kas see tuunitud pesumasin viib tõesti spoilerid küljest.![]()
Huvitav millist detaili seal silmas peetakse, sest töötsüklit põnevusega jälgides see aparatuur viga neile küll ei valmistanud.
Ühesõnaga oli kõige üle hea meel. Auto puhas, spoilerid küljes
Ei ole seal kunagi tunde seisnud - võetakse mingi 6-9 autot korraga sisse ja saba liigub kiiresti. Pesu ajal võib rahulikult lehte lugeda, midagi juua, näksida, poodi minna ...Ilves kirjutas:Tunneks üldse huvi, miks inimesed viitsivad Jazzis käia? Tundub üsna tobedana seista tunde aega autopesula sabas?
Ma olen seda terve talve jooksul tähendanud, et kõige rohkem puhtaid autosid on bmw omanike käes.erik kirjutas:Täna siis linna peal töölt tulles hakkas silma, et hoolsad bmw omanikud on oma suksud ilusasti läikima löönud ja eristusid sellega hallist massist päris tugevasti. Tundub et nägin ka mitut foorumi tegelast kes oli sama teinud, kaasaarvatud mina ise.
Rõõm oli kohe vaadata. Kevad tuleb...et mitte öelda et ta juba käes ei ole
Ma ise väldin tavaliselt peale pesu suuremaid teesid ja kulgen mööda kõrvaltänavaid, et keegi jälle ära ei si**aks. Aga ehe näide selle kohta, et miks tänavad tolmavad asub mul parklast väljasõidul. Kõrval krundil käib ehitus juba lume sulamisest saadik ja veokid kannavad ratastega jõhkra koguse muda sealt välja sõites tänavale. Märjema ilmaga ei taha isegi ilma autota seda tänavat ületada.... lihtsalt selline tunne nagu oleks põllule sattunud.Kustas kirjutas:Mina sõitsin eile Märjamaalt Tallinnasse, Kanama viadukti alt läbi sõites hakkas Tallinn paistma ja ma räägin tõsiselt, et Tallinn tolmas, sellekohal oli suur tolmu pilv
. Tõsiselt rõve, oleks hea meelega otsa ringi keeranud.