UPS kirjutas:to AARE530: Aga mulle isiklikult tundub, et hakati just jalgratast leiutama. Kui auto eluvaimu sisse ei võta, siis mida krt seal 15 min. teha on
Pöörad järjekindlalt võtit süütelukus ja konstateerid fakti, et pagan- seekord kah ebaõnnestus?
Sellisel juhul tehakse kõne omanikule, niipalju kui mina tean. Seal töötades ei olnud küll kordagi juhust, et meister ei tea, kuidas auto käima pannakse, olgu süsteem nii keeruline kui tahes. See on ju loogiline, et kui ta kohe ei lähe, siis ta ei lähegi, ei usu ka mina, et UMI meistrid ja töödejuhatajad nii lollid on...
Kuidas sul see asi juhtus- ei oska öelda...
Küll aga meenub mulle oma kunagi omatud Sigma puhul üks seik, kus situatsioon oli selline, et olles sõitnud umbes kuu aega endise omaniku nimel oleva autoga, töötas kõik suurepäraselt, sama ka vahetult enne ARKi minekut, kuid peale ARKIs ümberregistreerimist oli ''kellad''- auto enam käima ei läinud ning peale alarmi eemaldamist autolt asi töötas. Asi lõppes täiesti lambist, seistes
Tagantjärgi mõeldes- kuna tegu oli tookord DEFAga ning kuulnuna kommentaare defa pultide kohta- äkki olgi tegu otsasaanud puldiga...
Sry OT pärast, aga vahel koosneb elu juhustest...