Pildist küll eriti aru saada pole, kuid terve maa on valge.

hehee mul sama asi suve slikk veel all mustrit õite plõegi ja uisutasin täna töölt koju ja seda ma võin öelda et Paldiski mnt-l üle 50 ma sõita ei julgendmarek320 kirjutas:väljas maa valge ja mul slikid all, läheb põnevaks![]()
@ me alles laupäeval saab talvekad alla
See sama mis seal tänava otsas seisab hang nuu jah midagi sinna pooleKairi kirjutas:Mu bemm üksainus suur hang Paldiski mnt ääresPätt tegi akna ka katki ja ma olen kindel et ka taga istmel on hang
Mul on üks, küll X5 poltideg akomplektis olnu. Eks need hambad peaksid olema vast veits erinevad ka, mis sest muidu kasu oleks? Aga üle ta on, sest poldid viisid vargad kaasa. 5256627.Marko1549 kirjutas:Omal veel taga laiad suvekummid ja vargapoldi võti läks kihvaäkki kellelgi on e36 oma müüa. Tundub, et on originaal selline hammastega
ahjal tartust 34 km pole 2sentigi.BDW olge siis lamelli-naastudega pidurdamisel ettevaatlik paljudel teie selja taga veel suvepastladFred22 kirjutas:Lõpuks saabus siis talv ka Tartusse. Eile õhtul hakkas kergelt sadama ja hommikuks oli mingi alla 10cm maha tulnud, teed kõik suht jäised, sest eile sadas täiega vihma. Igatahes liugu sai autoga tublisti lastud
http://www.postimees.ee/021106/esileht/ ... 6635.php?rTanel_P kirjutas:Mingi teema oli seal Järvevana teel, põhjustas räiged ummikud.