Kuhu viia vana õli?
Kuhu viia vana õli?
Sai vahetatud garaazis autol õli ja nüüd ei oska vana õliga midagi ette võtta. Päris metsa alla ei taha ka jätta. Oskab keegi Tallinnas kohta soovitada kuhu vana mootoriõli viia võib?
"Player In Maneagement Profession"-PIMP
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: E61-2007-525D
- Telefon: 56623817
Re: Kuhu viia vana õli?
Jaa, siit selgub, miks on mõnikord parem kasutada töökoja teenust- paljud pakuvad tasuta vahetust, kui juba filtri neilt ostad. Ja vana õliga mitte mingit muret!
Palju sa rahas võitsid sellega, et ise vahetasid?
Nüüd vist tuleb utiliseerimise eest peale maksta.

Ma värvin aedu selle vana õliga. Või olen andnud inimestele, kes värvivad.
BMW E28 524td
Viljandis võtab Hansaflex vana õli vastu. Isegi samaväärse kanku annavad vastu sulle. Mina olen siiani enda õlid sinna tasuta viinud, ei usu, et nad teistegi käest küsivad.
Rev range is there to be used!
Keskkonnale ohtlike jäätmeid peaks jäätmejaamad tasuta vastu võtma. Samuti nii mõneski bensiinijaamas on konteinerid kuhu saad oma ohtlike jäätmeid viia.
- Marko S
- Huviline
- Peamine sõiduk: E39 530d
- Kontakt:
Samas on mõnedel garaazides küttesüsteem, mis toimib vana õli pealt.Syn kirjutas:Sai vahetatud garaazis autol õli ja nüüd ei oska vana õliga midagi ette võtta. Päris metsa alla ei taha ka jätta. Oskab keegi Tallinnas kohta soovitada kuhu vana mootoriõli viia võib?
No mehed,kes siis niimodi väärt kraami ära annab?Kodus teha küll ja küll selle vana õliga.Jalgratta kett ukse hinged jpm.
Ma ennem lükkan enda BMW d,kui sõidan Fordiga!
- TarmoV12
- Klubiliige - admin
- Peamine sõiduk: BMW X5 4.8i
krt 8 liitrit ühekorraga on veidi problemaatiline mööda kodu laiali määrida, eriti veel kui korteris elatakse ... 

V8