mäletan veel aegasid, kui igasugu komiteed kontrollisid täpselt mida sa teed ja ütled, kui ütlesid/tegid midagi valesti said karistada ja selle mis on õige ja mis on vale otsustas nõukogu...
Hetkel on umbes sama seis BMW foorumis, kui ma panen üles teema, kus teavitan inimesi ühest üritusest, mis on igati legaalne, siis see teema kustutatakse, kuna äkki muidu juhtuks mõni silmapaar seda lugema ja inimesed astuksid "valele teele"
Huvitavaks teeb asjaolu veel see, et see on aasta esimene tõsiselt võetav autode kokkusaamine ja BMW klubi kui auto foorum otsustab samal päeval minna koerte varjupaika korrastama(mis on ise enesest igati hea idee, isegi aitamas käinud), et suunata eemale hingi "keelatud nimega üritusest"...siiski oleks minu arust igati mõistlik minna koeri aitama....juhul kui oleks tegu loomakaitse seltsi, mitte auto klubiga.
No eks muidugi räägitakse maine rikkumisest, et kui BMW klubi logoga piltidepealt näha, siis on paha-paha...sellejaoks on idee ka juba olemas, tuleb minna mingi muu autoga....milleks??? kui BMW klubi (juhatuse) liikmed lähevad samuti sinna üritusele, kuna see tõotab tulla tõesti lahe, siis nad astuvad tegelikult oma sõnadele ju 101% vastu, milleks teha põhimõtteid, kui nendest ise mööda hiilida??? (ja see poleks sugugi esimene kord näha BMW klubi liikmeid "keelatud" üritustel)
Sellest ma parem ei räägi, mitu korda ma eelnevalt olen teinud teemasid näiteks lastekodu toetamine(samuti tehti siis BMW klubi poolt üritus, et ei saaks minna "rikutud" seltskonna tehtavale heategevusele) , laste haigla toetamine ja varastatud autode otsimine, mis on ka väga positiivset vastukaja meedias saavutanud...ja kui te nüüd loete ja mõtlete, et miks küll mina ei saanud igavlevaid ja vanemateta lapsi kuidagimoodi toetada...siis teadke, et need postitused kustutati "juhtkonna" poolt...oleks kindlasti olnud lahe näha BMW lippu lehvimas raporti saates...ja saate hea poole peal just
Ajendas mind sellist "mässaja" teksti kirjutama just see, et kui teile(juhtkonnale) ei meeldi sellised üritused ärge minge/tulge sinna, kuid kindlasti on ka selliseid liikmeid, kes oleks asjast huvitatud(mida näitab ka see, et millegipärast sobib kõikidele koertevarjupaika minna 23aprillil)
Igatahes, sellest teemast tuleb koopia e38 foorumisse ja kui see teema siin "juhtkonna" poolt kustutatakse siis tuleb siia uus ja uus ja uus ja ....
Samuti varun enda fotokas ruuumi, et haapsalu üritusel kõik BMW klubi logodega autod avalikustada "häbipostis" eks te ise vaadake hiljem, mida patustajatega teha...
Lihtsalt tõsiselt jaburaks on läinud selline käitumine ja meenutab "vanu häid aegu"(muidu oleks ise ammu BMW klubi liige)
Ja kui see kustutatakse, ootaks moderaatorilt PS-i selgitust, millise põhikirja punkti vastu ma eksisin, et selle jutu siia kirjutasin....
edu fleimis

edit sotsialism->kommunism