E39 lisavarustuse vargused?
E39 lisavarustuse vargused?
Kas e39 originaal TV'd ka varastatakse. Kas ohus on ka originaal autotelefon?
Kui rakse on üldse seda telekat kätte saada ja kas sellest vargale ka hiljem kasu on?
Samamoodi telefoniga (juhtmeta)?
Lugupidamisega,
alziz
Kui rakse on üldse seda telekat kätte saada ja kas sellest vargale ka hiljem kasu on?
Samamoodi telefoniga (juhtmeta)?
Lugupidamisega,
alziz
Ma ise pole ka kuulnud, et keegi oleks varastanud aga, kuna ma sellise bemmi endale soetasin, siis mõtlesin, et kas peaks äkki kuidagi kaitsma neid... näiteks ööseks mingi jaki telefoni peale viskama, kui selline vähemturvalisem koht on...?
Aga kas keegi teab üldse kuidas originaal tv välja käib? Tal vist peaks olema tehase poolt see juba eriti raskeks tehtud, et nagu mõeldud selle peale või ei ole?
Aga kas keegi teab üldse kuidas originaal tv välja käib? Tal vist peaks olema tehase poolt see juba eriti raskeks tehtud, et nagu mõeldud selle peale või ei ole?
Ma mõtlesin küll... niimoodi, et suva mulje jääks... aga..
OK...
kuid kas udukaid on kerge pänna panna? Kas sinna tuleks ka mingeid keerulisemaid kruve panna?
Peal on tal Orig. alarm, lisaimmo, lisaalarm ja loomulikult saab ka orig. koodi peale panna...
Kuna all on päris ilus 17" velg, siis peaks erilisi vargapolte vist ka panema...??
Tahaks nagu maksimaalselt ära turvata, sest eelmisel autol varastati maja eest makk... ja sõbral aeti lähedalt, bemar ära...
OK...
kuid kas udukaid on kerge pänna panna? Kas sinna tuleks ka mingeid keerulisemaid kruve panna?
Peal on tal Orig. alarm, lisaimmo, lisaalarm ja loomulikult saab ka orig. koodi peale panna...
Kuna all on päris ilus 17" velg, siis peaks erilisi vargapolte vist ka panema...??
Tahaks nagu maksimaalselt ära turvata, sest eelmisel autol varastati maja eest makk... ja sõbral aeti lähedalt, bemar ära...
Õnneks on kasko peal.
Aga kas keegi on siin mingeid nippe kasutanud, et udukaid ära ei saaks ajada?
Ja kas oleks mõistlik juhtmeta telefon autost kaasa võtta? Kuidas see pikapeale tel. akule mõjub?
Kas valuvelje vargapoltide kohta peab midagi teadma ka või ostan autopoest esimesed vastujuhtuvad? Kindlasti tahaks kaks erinevat vargapolti igal rattal...
Aga kas keegi on siin mingeid nippe kasutanud, et udukaid ära ei saaks ajada?
Ja kas oleks mõistlik juhtmeta telefon autost kaasa võtta? Kuidas see pikapeale tel. akule mõjub?
Kas valuvelje vargapoltide kohta peab midagi teadma ka või ostan autopoest esimesed vastujuhtuvad? Kindlasti tahaks kaks erinevat vargapolti igal rattal...
- Tauri
- Klubiliige
- Peamine sõiduk: BMW
- Telefon: 56220022
- Kontakt:
päris viimase piirini pole asju mõtet autokülge kinni panna- nt need udukad. Kui tegelastel huvi on siis nad proovivad võimalusel igaljuhul need kätte saada! Kui oled mingi ime nipiga need kinni pannud siis võib sind hommikul hoopis hullem yllatus oodata- katkine pamper vms.
Tean ise juhtumit ca 7 aastat tagasi kui club Decoltee ees olid pätid ühel E30-l armatuuri keskelt katki saaginud, et makk kätte saada!
Tean ise juhtumit ca 7 aastat tagasi kui club Decoltee ees olid pätid ühel E30-l armatuuri keskelt katki saaginud, et makk kätte saada!

E70 X5 3.0d 173kw ; E83 X3 160kw
Ma arvan, et võiks igaks-juhuks siiski mingid lisakruvid ilmelike peadega panna kuidagi...
Vana eesti rahvas arvas ju ka, et lukk varast ei peata ja seetõttu olid paljudel taludel uksed ilma lukkudeta...
Aga autotelefoni toru kohta? Kas seda on mõtet ära võtta... ööseks? Kas vargal on sellega üldse midagi teha? Ehk ka seda saab ühildada teise autotelefoniga?
Vana eesti rahvas arvas ju ka, et lukk varast ei peata ja seetõttu olid paljudel taludel uksed ilma lukkudeta...

Aga autotelefoni toru kohta? Kas seda on mõtet ära võtta... ööseks? Kas vargal on sellega üldse midagi teha? Ehk ka seda saab ühildada teise autotelefoniga?
Kui ma kindlustusremondis töötasin mõned aastad tagasi komplekteeeriana siis oli ka üks e39 kellel oli kuuaja jooksul pandud udukad rotti 3 korda palus ka,et ma korralikult nad sinna külge aretaks/paneks nii, et keegi neid kätte ei saaks! Lisatud poldid ja needid jne nuh eluaegne kinnitus ma ei tea kuidas isegi selle uduka sealt kätte oleks saand. kaks päeva möödas läksid udukad koos stangega (polnud M-pakett) nii et .. ma ei tea eks tee järeldus ise
sõbra e34 läksid 17" valukad kasutusel oli 4 erinevat vargapolti
kui tahetakse siis viiakse ikka.
tuttava e38 3 korda üritati ära varastada ei õnnestunud sisse saadi käima ei saadud , 4 kord tuldi puksiiriga ja viidi ikka ära !!!
nahaalne eksju!
ühesõnaga mis tahetakse viiakse niivõi naa. siin aitab aint kasko!
sõbra e34 läksid 17" valukad kasutusel oli 4 erinevat vargapolti

kui tahetakse siis viiakse ikka.
tuttava e38 3 korda üritati ära varastada ei õnnestunud sisse saadi käima ei saadud , 4 kord tuldi puksiiriga ja viidi ikka ära !!!
nahaalne eksju!
ühesõnaga mis tahetakse viiakse niivõi naa. siin aitab aint kasko!
üks kaskojuhtum oli e39 touring , 16:9 telku cd box navid + veel igasuguseid plokke oli välja kistud.
Viimati muutis kapa, 22.11.2007 12:41 43, muudetud 1 kord kokku.
Ja peegliklaasid käivad oi oi kui kergelt ära.
Ja kui on isetumenev soojendusega klaas, siis UM hinnaks 4900.- EEK.
Kas keegi on kasko omavastutuse alla 5000.- saanud (E39 2001-?)
Ja kui on isetumenev soojendusega klaas, siis UM hinnaks 4900.- EEK.
Kas keegi on kasko omavastutuse alla 5000.- saanud (E39 2001-?)
Teleskooplaadur - tõstejõud 4tonni ja tõstekõrgus 17meetrit - 56 658 630
www.racing.ee/voodi - Täispuit voodid ja narid
www.racing.ee/voodi - Täispuit voodid ja narid