Ka näiteks see, kui arvad et, on nahk üle kõrvade tõmmatud kindlustusandaja poolt.

Ühesõnaga kõik kindlustusest.
Seda on kahju kuulda, aga see on tegelikult üks minu töö kohustustest , inimesele meelde tuletada et, tema poliis hakkab lõppema.ryan kirjutas:selles pole kahtlustki, et maksab ja peabki maksma.
tegu polnud kaskoga vaid tavakindlustusega.kaupsi ristmikul sõitis üks vana*utt otsa.![]()
siis ERGO poolt pakutavatest firmadest sai üks tuntud firma välja valitud.tundub, et alati polegi tuntus hea.igalpool sulid sees.
sain auto kätte ja 2päeva pärast oli kadunud! kasko sai ka eelmine kuu läbi ja ei jõudnud lepingut piknedada .juu siis uuriti välja, et kaskot pole!
Lihtsalt viisakas oleks öelda, mis tagamõtted on, kui need on miskit muud, kui enese eraelu kindlustuse valimine. Küsida võid ju ikka. Lihtsalt vastajate suhtes oleks ausam, kui nad teaks millele nad vastavad.mike34 kirjutas:Jjanno Kas ma olen sinu arvates, midagi ebaeetiliselt teinud ???
Ma kahtlen sügavalt kas oleksid saanud ära hoida asja jõudmise kindlustuse vahekohtusse, aga tänan pakkumast.mike34 kirjutas: Aga alati on võimalik asju veidi kiiremini liikuma panna, aga mitte sellega et, hakkad kohapeal mingit lärmi lööma, vaid helista mulle .
Auto on BMW.ryan kirjutas: mis autol see nii kallis on ? ja isegi kui koefitsient max oleks siis oleks see summa ikkagi väiksem. sa muhv ajasid vist kaskoga segi?
Kuule, mul oleks oma nimel bmw 535 kindlustus aastaks ajaks umbes 10 kilo olnud, 6300 eeku pole nii hull.ryan kirjutas:mis autol see nii kallis on ? ja isegi kui koefitsient max oleks siis oleks see summa ikkagi väiksem. sa muhv ajasid vist kaskoga segi?Maksin just 6300.- kohustuslikku kindlustust aasta eest
alates aatast 2003 võeti vastu uus liikluskindlustus seadus ja praegusel juhul näit sinu koefitsient on 0,4 ja sa müüd auto maha siis 6 aasta jooksul sinu riskikoefisent jääb ikka 0,4 peale pärast seda hakkab tõuseb 1,2 niAARE530 kirjutas:Minu seisukoht selline, et süsteem on pagana idiootlik siin maal. Nimelt- oli vahepeal mingine 3 aastat, kui ma autoomanik ei olnud ja järgmist autot ostes tänu sellele koefitsient tõuseb automaatselt 120-le, varem oli 40. Mis teeb asja idiootlikuks, on see, et ma ei ole elus ühtegi õnnetust teinud, mis läbi kindlustusseltsi käiks, ainukesed plekimõlkimised olid ajal, kui sõiduautoga sõitma hakkasin ca 10 aastat tagasi, eks neid juhtub pea kõigil. Eelmisel autol, milleks oli 141KW BMW 525, maksin kuus ca 60EEK, nüüd praeguse 160KWga maksin autot ostes poole aasta eest 1800EEK, kuu kaupa võttes tuleks umbes 500/kuu.
Ja veel, varasema süsteemi järgi oleks koefitsient langenud poole aasta järel, praegu aga iga aasta järel. Lihtsalt ajab hinge täis, et muudkui maksad igast lampi asju, ise midagi põhjustamata ja vastu saad niipalju,et kui keegi su autole tagant sisse paneb, pead ise jooksma, nii et seda nägu![]()
![]()
Nagu Eesti puhul ikka, muudkui maksa midagi vastu saamata (see oli küll OT, aga nii see on)...