Mõtlesin et misasja

Mõtlesin et kui pole ümber registreerinud siis järelikult on müügileping kehtetu ja pole probleemi et sammud ARKi ja võtan arvelt maha.
Seal ütles "tädi",et kus te juuni kuu sees olite,et enam nii ei saa arvelt kustutada.Et kui müüsite siis vaja müügileping kaasa võtta jne.
Tuhlasin siis kodus oma dokumente kviitungeid ja tsekke aga mida sealt 10kg paberite hulgast ei leidnud oli see väike paberike.

Mõtlesin, et mis siis ikka et auto ju siis ikkagi minu oma ja läksin jälle ARKi et krt mis jutt see on siis et ma ei saa oma autot arvelt maha?!
Sama "tädi"jälle seal ja räägib et enam ei saa nii lihtsalt enam autosi kustutada,peab olema romula TÕEND et viisid auto sinna.Keskkonna inspektsiooni nõue viia auto maakonnas volitatud vanaraua vastuvõtjale jne

"Tädi"lohutas mind ainult sellega et seadus mis kehtima hakkas on uus ja loodaks et 2 aasta jooksul muudetakse seda normaalsemaks.
See mis mina olen sellest õppinud,1)ära müü autot müügilepinguga
2)kontrolli kas on hiljem ümbervormistatud
Küsisin et kas siis selle kuu ajaga on palju minusuguseid lolle siin?vastas,et jah,osad on viinud mitte õigesse kokkuostu,(õiged leian ARK kodukalt),paljud pole ka teadnud nagu minagi et neil auto on

Samas kui kellelgi on mõtteid??