minu arust pidurdas ta ka käiguga. sest piduri tuld ma nagu ei näinud ja ei saanud aru ka kummale poole ta keerab. ja ma võtsin lolli peaga süü omaks, kas seda on võimalik ka vaidlustada. kui ma polne süüdi

Üldiselt on segasüü ... tema ei tohi tohi teha vasakpööret kui temast ollakse möödasõidul ja sina ei tohi hakata mööda sõitma vasakpööret tegevast sõidukist. Kumb täpselt enne oma manöövrit alustas ... kes teab. Süü omaks võtmine polnud hea mõte ... selliste segaste asjade puhul tuleks vähemalt politsei kutsuda.djoll kirjutas:teema oli selline, sõitsin BMW valgas maanteel kiirus oli kuskil 90 ees olev läti auto WV aeglustas kiirust oli kuskil 300 m kaugusel, hakkasin tast mööda sõitma, siis pani ta mingi suuna sisse ja keeras mulle ette, ei olnud enam võimalust midagi teha ja toimus avarii. kes on süüdi???
minu arust pidurdas ta ka käiguga. sest piduri tuld ma nagu ei näinud ja ei saanud aru ka kummale poole ta keerab. ja ma võtsin lolli peaga süü omaks, kas seda on võimalik ka vaidlustada. kui ma polne süüdi
Kindlustus ei otsusta, et kes oli süüdi või mitte ... politsei otsustab ... ja kindlustus vaatab kas politsei otsuse põhjal maksta pappi või mitte.djoll kirjutas:miks seal politseis asi parem oleks, kas ma saan selle tln politseis ka asja ära ajada???? valka 5 kesi minna oleks kole tülikas ja kas sellest oleks kasu ka???? aga kui kindlustusse minna nende avaldustega???
Ma saan aru, see oli lihtsalt näide miks sõbrad eriti hästi tunnistajateks ei sobi. Ja seda ülestunnistust sa ei saa vaidlustada, kogu point ongi selles. Alati tasub politsei kutsuda, kasvõi sellepärast et ehk on teine pool purjakil vms.djoll kirjutas:asi pole piduri tuledes, mina olin juba vastas suuna vööndis ja tema veel pärissuunas ja sisi mingi 2-3 sec hiljem keeras ta mulle ette. ja suunatuld tal ka veel siis ei põlenud kui mina pärissuunas olin. tema oleks pidanud mulle teed andma.
kusjuures loevad ka need "sõbrad" tunnistajad 100% kui nad ka tõesti seal autos olid. samas ma ei tea aga arvan, et saad jah seda vaidlustada, et sa olid shokis ja noor juht jne. sa saadki öelda, et sa "ARVASID" enda süüdi olevat, aga tegelikult on olemas lausa selline paragr., kus on öeldud, et enne vasakpöörde sooritamist tuleb veenduda, et möödasõitu sooritavad autod oleks oma manöövrid lõpetanud või midagi a´la sellist. mul on olnud isiklikult sarnane juhtum ja meie (antud juhul sinu nahas) jäime puhtaks ja teine (tibi kes vasakpööret sooritas) sai kogu süü endale.Tom kirjutas:Vaevalt need tunnistajad loevad, kui nad su sõbrad on. Muidu oleks ju lihtne, tahad autost lahti saada, pakid 4 sõpra peale ja lajatad kellelgi tagant sisse, siis kõik tunnistavad, et eesolijal ei olnud piduritulesid ja oleksi olemas...
Indrek_M kirjutas:Kindlustus ei otsusta, et kes oli süüdi või mitte ... politsei otsustab ... ja kindlustus vaatab kas politsei otsuse põhjal maksta pappi või mitte.djoll kirjutas:miks seal politseis asi parem oleks, kas ma saan selle tln politseis ka asja ära ajada???? valka 5 kesi minna oleks kole tülikas ja kas sellest oleks kasu ka???? aga kui kindlustusse minna nende avaldustega???
Politsei ei puutu asjasse ainult juhul kui üks pool ise süü omaks võtab.
nuh/neh , mina teen alati maanteel vasakpööret tee vastassuuna vaseimast servastjjanno kirjutas:TereTee all pead vist silmas ikka pärisuunalise vasakpoolse sõidurea vasakpoolset servaCardo kirjutas:Vasakpööret tuleb teha tee vasakust servast,
jJanno
Kaidos kirjutas: See, kas sa ennast kohapeal süüdi tunnistasid või mitte, ei loe mitte midagi, kui politsei kohal käis. Politsei uurib süüdlase välja.