Minul kontrolliti kütust Ikla piiripunktis Eestisse sisse tulles

Peavad sõiduki kinni, kontrollivad dokumente ja saavad ühtlasi teada mis kütusega masin sõidab.toivoku kirjutas:mille järgi nad otsustavad kas on diisel auto või mitte? :Puuematel ei saa ju yldse aru
Sa ikka tead et ametniku seadusliku käsu eiramine on karistatav?!xeon kirjutas:ei tea mida teevad kui ei ava!!!sadat neid persee...pidit vist auto ekspertiisi saatma...aga ma ei tea...mida nad teevad:)
Ise olen sama juttu kuulnud.Ivar kirjutas:peaks mainima, et sinine kütus on just puhas kütus, tavadiisel on meil sogaCharly kirjutas: muidu idiood panevad värvilist soga sisse
Üldiselt on see jutt jumala õige et sinine küte parem Sed akütet poel lihtsalt veel jõutud ära solkida.Lihsalt on seal see sinine värvaine lisatud.Raivo kirjutas:Ise olen sama juttu kuulnud.Ivar kirjutas:peaks mainima, et sinine kütus on just puhas kütus, tavadiisel on meil sogaCharly kirjutas: muidu idiood panevad värvilist soga sisse
Tuttava esivanem sõidab uue S mersuga samuti ainult sinisega. Mitte kokkuhoiu eesmärgil, vaid selle viimasel põhjusel hoopis.
no krt päris idiootideks ei ole kah mõtet sõimata. kui kütus ikkagi tuleb kätte peaaegu 2 korda odavamalt siis miks ma peaksin tanklast valget ostma. järgi jäänud raha eest saab aga autot paremasse korda seadaCharly kirjutas:Minu arust pole midagi siin põdeda. Normaalsed inimesed ostavad kütuse normaalsest tanklast. "Saekaatrimehed" ja muidu idiood panevad värvilist soga sisse....juu siis pole raha, et autole kütustki osta, rääkimata elementaarsest hooldusest
xeon kirjutas:nii olen kuulnud et nad saavad izegi summutist teada kas sul on sinene v6i valge!!!
Tolliseadus § 79. Tolliametniku takistaminexeon kirjutas:se eiramise käsk on natuke jama!!!
iseenesest väga julge ja suht kitsarinnaline avaldusCharly kirjutas:Minu arust pole midagi siin põdeda. Normaalsed inimesed ostavad kütuse normaalsest tanklast. "Saekaatrimehed" ja muidu idiood panevad värvilist soga sisse....juu siis pole raha, et autole kütustki osta, rääkimata elementaarsest hooldusest