Noo nii ...
Olen siis nagu ise värskelt saksas auto järelkäinu ...
Läksin eelmine nädal kolmapäeval lennukiga hamburgi, läksin kül ühe teisi tüübiga koos. Hamburgist sõitsime bussiga rongijaama või keskjaama sealt rongiga teise tüübi auto juurde. Kuna seal linnas ARK suleti varakult pidime öö hotelis veetma ja siis järgmine päev saime auto kätte ja põrutasime minu auto juurde.
Minu auto käes tahtsime tulla tagasi läbi stocki siis, laevaga. Kuna varem bronnida ei saanud oli vaja auto numbreid helistasin kohe kui olin enda auto kätte saanud. Reedeks ja laupäevaks polnud laeval ühtegi vaba auto kohta

ning seega otsustasin mina et lähen läbi poola ja teine mees ka siis.
Ning hakkasime siis poole poole uhama.
Läbi poola sai vist 12 tundi sõidetud. Läksin poola ülevalt poolt. Eksisin paarkorda ära aga noh jõudsin leetu ja sealt ka läti. Ning lõpuks ka eestisse.
Enne kodu 10 km oli kuppel(pea) omadega nii sassis et tõmbasin tee äärde ja puhkasin tunnikese. Kuna vahepeal polnud silmatäitki maganud. Poolas korras mõtlesin aga liht ei julgenud ... nii palju rahvast siiberadas ja noh teadagi mis seal teha võidakse. Ega ei soovita teistelgi seal magada. Maga uni enne poolat täis ja siis ühe jutiga läbi poola.
Kokku sai sõidetud midagi üle 2000 km
Poola kaart on asjalik. Paned linna nimed paika mida mööda enamvähem liigud ja sisi sõidad.
Leedu Läti lähevad juba mööda E67 see lihtne.
Eestist lennukiga minek nüüd on ka noh kallim kui oleks saanud pileti varem ära bronnida. Aga noh samas kui vaja minna siis vaja minna. Mina ostsin estonian-air-ist ja pilet 2700 vist oli.
EDU reisil