Tahakski teada, kuidas kaasfoorumlastel on- kas ja kui palju Teil on mõlke tekkinud nind kas keegi on "leiutanud" mingi toimiva "rohu", kuidas neid mõlke vältida?
Ise olen parkimise suhtes suht pedant- eelistan autot parkida täpselt joonte vahele ning suudan end uksest välja libistada ka a la 30cm pilust, kuigi olen üle 100kg tüüp, samuti ei suuda ma poolviltu üle kahe-kolme-nelja koha parkida- see on lihtsalt nõme. Samuti olen üritanud vältida neid kõksimisi sellega, et parkida auto kaubanduskeskustes teistest võimalikult eraldi, kuid pahatihti pole sellel ka erilist tolku, kuna miskipärast meeldib inimestel parkida auto ikkagi vahetult teise külje alla, kuigi kõrval ruumi küll ja veel- kummaline.
Lisaks ei saa ma aru neist, kes teiste inimeste vara ei austa ning uksi vastu teisi autosid taovad- tundub, et austus teiste vara vastu on täiesti kadunud.
Mina leian, et vahet pole, mis autoga keegi sõidab- lõhkugu inimesed enda vara niipalju kui tahavad, kuid jätku teiste vara rahule!
Paar korda olen sellistele peale sattunud ning kõvahäälselt noominud (õnneks on need korrad hästi läinud, st ilma halbade tagajärgedeta)- siis oled ise paha ka veel takkapihta!
Tahaks siinkohal kuulda teiste arvamusi- usun, et ma pole ainuke ning mõttekaaslasi peaks omajagu olema