http://video.google.com/videoplay?docid ... 89&q=bmw+3
Tean, et eelmisel aastal käisid soome BMW klubilised asja ise kohapeal kaemas

Kui mu mälu mind ei peta, siis mõned aastad tagasi oli mingi ajakirjaga, vist oli TM, kaasas CD E36 keretähisega3-seeria BMW valmistamisest, mis sai ka omale hangitudt. Hetkel ei karga küll pähe, kus see CD mul võiks olla , aga kui aega rohkem saan, siis katsun otsida ja vbl laseks kellelgi kunagi üles riputadainxx kirjutas:Väga viis video tõesti.
Ega ometi e34-ast ja vanematest sellist asja tehtud pole?
Kas sa mõtled seda plaati millel kiri "The Making Of The new BMW 3 Series saloon" kui see siis mul see siin laua peal ka olemasAARE530 kirjutas:Kui mu mälu mind ei peta, siis mõned aastad tagasi oli mingi ajakirjaga, vist oli TM, kaasas CD E36 keretähisega3-seeria BMW valmistamisest, mis sai ka omale hangitudt. Hetkel ei karga küll pähe, kus see CD mul võiks olla , aga kui aega rohkem saan, siis katsun otsida ja vbl laseks kellelgi kunagi üles riputadainxx kirjutas:Väga viis video tõesti.
Ega ometi e34-ast ja vanematest sellist asja tehtud pole?
Ma arvan, et tüübid, kes seal liinil töötavad, suhtuvad vist asjasse juba umbes samamoodi nagu enamus mu tuttavaid msn messengeri- nende jaoks on see igapäevane asiMairoG kirjutas:Päris mõnus, olin seda vaadates nagu omas mullis. Tahaks ise ka sinna meeskonda kuuluda.
OT aga need arvutid oleks tänapäevalgi tegijad! Paraku eestil ei ole vaja selliseid- saab ka sellise eramu suurustega hakkamaHans kirjutas:Ma vaatasin pea suu ammuli kui eriti head science fiction ulmefilmi. Ikka megahea operaatori töö ja muidugi keskkond.
(Meenub kohe 86 aasta külaskäik plaanikomitee arvutikeskusesse - klaasseinad, steriilne keskkond ja valget kitlid ning ...eh ehe eh ärme nendest mida tollal arvutiteks nimetati parem räägi.)
5+ linkijale