oskab keegi mingit abistavat nõu anda peale maha laskmise?
Raas kirjutas:vahata palju tahad, järgmine hommik ikka käpajäljed üle autoZhaft kirjutas:ei kinnita ega lükka ümber. aga paar inimest rääkisid, et vahatasid kapoti ära ja peale seda ei ole enam kassid kapoti peal käinud.
Pille kirjutas:kasse peletab ka see vietnami täht, mis apteekides saadaval (ma ei mis selle õige nimi on)
Tead, mis aitab? Pese velgi ja rehvide külgi! Mul vanamehel ka selline koer, kellele hirmsesti meeldib auto rattad täis lasta. Vanamehe autol koguaeg sirtsutab ja minu oma peale mitte. Arva kolm korda, miks mitte?AARE530 kirjutas:Mul kodus taskukoer paneb põit kummide peale, juba jupimat aega hädas.
Siis, kui keegi on kassile rihma kaela otsa sidunud ning ise teisest rihma otsast kinni ei hoia. Vähemalt nõnna sain mina uudisest aru. Küsimust tekitab aga see, et kui puu maha võtta siis prantsatab latv ju suure hooga vastu maad. Kas see ladvas olev kass elas selle ka üle?Cardo kirjutas:Millal enne kass puu otsa jäänud on ?
Lugenud siis uudist täpsemalt enne kui arvustad. Kass oli jalutusrihma otsas ja ennast puu otsa piisavalt kõrgele, et mitte järele ronida, kinni mässinud ja ei saanud ise enam edasi ega tagasi.Cardo kirjutas:Eile uudistes oli, et päästeamet võttis puu maha, et selle otsa roninud kassi päästa, anna jumal kannatust, ei saa ikka nõdrameelseid päästeametisse ka tööle võtta. Millal enne kass puu otsa jäänud on ? Äkki aafrikas hakkavad ahve ka puuotsast päästma
See hakkas täna isegi prisma loomatarvete riiulilt silma. Katsetama ei hakka, kuna õnneks praegust sõiduvahendid kassid väga ei salli. Touringu kapott oli küll alati kassijälgi täis.Indrek_M kirjutas:Kasside ja koerte peletamiseks on suvalises lemmikloomapoes olemas selline pihustiga pudel - maksab umbes 100 eek.
sellega tuleb meelde ka kurvem lugu kus kass samamoodi ronis mootori rihma vahele ja kui auto käima pandi siis kass jäi oma peast ilmaRiivo kirjutas:teemasse kass mootoriruumis...oli ka juhus kus Ämaris ronis tööbussi mootori juurde üks tol hetkel veel helebeež angoora tüüpi kohevil karvaga kass...talvine aeg, väljas ligi -20, ju ronis sooja...töö sai tehtud, töökaaslane läks bussi sooja panema...sealt arenes siis sündmus järgmine: võtit keerates tegi mootor kuidagi vaevaliselt jou-jou-jou...uuesti võtit keerates läks käima aga kuidagi jube rappudes ja ebaühtlaselt, lausa lopa-lopa-lopa, lisaks sellele hakkas kõrvu kuidagi kahtlane kassikisa...paar sekundit hiljem sööstis täisminekuga kass bussi eest nii kaugele kui isamaa paistis, endal üks külg suht üleni tökatine ja teine külg karvadest puhas...mootor hüppas korralikult käima ja vendikas puhus pool õuepealset karvatuuste täis...peale seda oli pilt selge et tehniline probleem oli elusat tüüpi...eks ta kuskil vendika rihma vahel ära käis paar tiiru nagu pesumasinas....hilisemal vaatlusel selgus et oli veel plastikust mootori alumise katte ära lõhkunud...kuidagi koomiline situatsioon ikkagi