Kuidas eemaldada akendelt kleepsud?
Kuidas eemaldada akendelt kleepsud?
Saksast tulnud masin mul ja esiklaasil neli nelinurkset kleebekat siis, mina ei tea, mingid maanteede kleepekad vist. Maha ei taha raisad mitte kuidagi tulla, no nii kõvasti kinni, et kriibi või aken ära. Kuidas olete teie nad maha saanud? On äkki mõni hea nipp või vahend selle jaoks? Mulle nad seal igatahes ei meeldi.
Tänud!
Tänud!
e30i 316Touring => e36 318i => e34 525 TdsA => e39 528i => e46 328iA => e46 328 Ci => e46 320d => e36 318 Tds Touring
- --overdose--
- Huviline
http://foorum.bmw-club.ee/viewtopic.php ... +eemaldaja
Siin teemas ka pisut kleepsudest juttu. Mainitud Label Offi olen ka ise kasutanud kapotile kleebitud vanast kleepekast lahti saamiseks. Väga tõhus oli küll
Siin teemas ka pisut kleepsudest juttu. Mainitud Label Offi olen ka ise kasutanud kapotile kleebitud vanast kleepekast lahti saamiseks. Väga tõhus oli küll

Kasuta fööni aga ole ettevaatlik , ära hoia seda ühe koha peal vaid liigu sellega kleepsu ulatuses ringi ...
Liim sulab ülesse ja servast tõmba kleeps maha..
Pärast seda kasuta silikooni eemaldajat ,et liim klaasilt maha hõõruda, nitrolahustiga ole ettevaatlik seda ei tohi eriti auto kere vastu minna..
Liim sulab ülesse ja servast tõmba kleeps maha..
Pärast seda kasuta silikooni eemaldajat ,et liim klaasilt maha hõõruda, nitrolahustiga ole ettevaatlik seda ei tohi eriti auto kere vastu minna..
lõpuks eemaldasin need kleepekad siis noaga ikkagi, aega läks, aga asja sai ja rahulikult tehes ei tekkinud ka ühtegi kriimu klaasile.
hiljem pesin lahustiga mõned liimiplekid maha ja valmis!!!
hiljem pesin lahustiga mõned liimiplekid maha ja valmis!!!
e30i 316Touring => e36 318i => e34 525 TdsA => e39 528i => e46 328iA => e46 328 Ci => e46 320d => e36 318 Tds Touring