Parkisin täna auto päälinna ühe elurajuuni tornmaja õuele ilusti nii nagu teisedgi pargivad ja otsustasin minna omi toimetusi tegema, kui ühtäkki peatus minu taga preili oma uhke autuga ja hakkas tõrelema, et mina ei oskavat ilusti parkida ja miks ma ei tee nii ja naa. Vaatasin teda poolenisti vist ohmaka pilguga ja pärisin, et kas ta ei mahu mööda, mispeale ta ajas jälle miskit segast, keerasin selja ja lahkusin, kuna ei saanud mitte aru mida ta tahab.
Kümmekond minutit hiljem heliseb telefon ja teatatakse, et helistatakse Politseist ja kas mina olen see ja kas mul on selline autu ja kas ta seisab seal ja seal. Muidugi olen mina ja kõik on täpselt nii. Siis päritakse, et kas ma olevat oma auto halvasti parkinud ja et teised ei pääse mööda ??? Ma ei osanud taas miskit vastata, mainisin, et lahkun nagunii peagi ja seepeale naishääl politseiametist oli rõõmus, et siis on ju kõik lahendatud

Einoh tore tore, mis sa oskad kosta, peaasi et käsa ei hakatud väänama.
Saabusin siis mõne aja pärast auto juurde ja taipasin , mis oli siis neiukesel mureks.
Ma suutsin auto nii ilusti parkida, et tips mitte ei suutnud minu autost mööda sõita ja haljasalale auto maandada, tegelikult suutis küll, ainult ta tahtis seda teha selle kohapealt kus minu auto oli .....
Selleks, et haljasalale maanduda, oli vaja üles sõita korralikust asfaltteeääres olevast äärekivist ja jätta liikur laste mänguväljakule. Keda sümdmuskoht huvitab, oli see Sõpruse pst 179/181 maja õuel.
Olen näinud igasuguseid inimesi, kellel oma arusaam maailmast, kuid see oli fantastiline ajuleid. Loomulikult saan ma aru, et vanade elamurajoonide õued on väikesed ja ei mahu parkima, kuid antud hetkel oli ruumi küllaga ja mida ei ole autokoolis selgeks saanud tuleb hiljem pealetunde tasa teha.
Tuju oli lõbus ja helistasin politseist tulnud numbrile ja andsin siis amenikule ka vastuse mida ma valesti tegin. Seepeale teatas ta, et ......... ja saadab sinna politseipatrulli, kes siis ma loodan ka neiule kirjaliku ja materiaalse nõustamise teeb.
Asja moraal: Kui keegi teeb midagi õigesti ja see ei meeldi sulle ja sa tahad teha valesti, tuleb teatada politseisse !! Ehk läheb õnneks