Äkki oskate aidata

Märksõnad: lamell, naast, nael, talverehv
viska kulli ja kirjaristokru kirjutas:Kuna tulemas jälle talv siis tekkis küsimus et mis on siis parem kas nael või lamell? Tahaks osta talve kummid alla aga ei tea kumb valida![]()
Äkki oskate aidata
Aga kui sul vaja talvel korraks Lätti minna või näiteks Rootsi, kas siis vahetad vahepeal ära. (Piiri peal peaks rehvilaenutuse tegema-päris hea äriideeJoosep325i kirjutas:Lamell on naljategemine, nendega võid suvel sõita, talveks on nael.
Ise muretsen 100% talveks naelad, kuna tahan kevadel ka veel autoga sõita
No nopid need naelad sealt välja siis. Ise kasutan muidu lamelli, pole probleemi siiani esinenud, kui teadvustad endla ka, mida sa roolis olles teed!ristokru kirjutas:Noo ,ei teagi enam äkki keelatakse ka meil 2008 naelad ära ja siis oleks maha visatud raha
Minu meelest oli mingi sellinne jama mul tuttavatel (Norras tööl), et Rootsis keelatud aga Norras kohustuslik aga kuidas sa Eestist Norra sõidad kui mitte läbi Rootsi. Nokk kinni- saba lahti-saba kinni-nokk lahtimulk2 kirjutas:Selleks talveks lamellid.Mis ajast alates siis Rootsis enam naastrehve ei kasutata? Pole nagu kuulnud.
Ja täpselt nii tulebki suhtuda, et pead endale teadvustama et on all lamellid ja siis on need täiesti suurepärased rehvid. Endale ka sai eelmine aasta ostetud tutikad lamellid ja panen see aasta nad rõõmuga alla tagasi, ilma et peaks muretsema et näe nii palju naaste puudu.rynno300 kirjutas:No nopid need naelad sealt välja siis. Ise kasutan muidu lamelli, pole probleemi siiani esinenud, kui teadvustad endla ka, mida sa roolis olles teed!
täpselt minu suhtuminemaestro kirjutas:Ma sõidan ka lamellidega ja valisin need kuna on vaiksemad.
Vaadates meie talvesid siis selliseid "ekstreemseid" olusid on meil viimastel talvedel kaunis väheks jäänud. Ja kui naad ongi siis sõidan ka vastavalt ehk ettevaatlikumalt.
Täiesti nõus kui elad ikka kuskil maal siis nael on õigustatud aga kuna olen linna inimene siis mingi väikese jupi pärast panna nael alla et "äkki" on libe... ei näe mõtet![]()
Aga edu talveks valmistumisel ja et ikka kevadel oleme kõik ühes tükis