Ostsin poolteist nädalat tagasi 93 a 318. Ei midagi erilist ju?!
Aga selle aja jooksul on seda tahetud seda kahel korral minu nõusolekuta võõrandada. Seni siiski 2:0 minu kasuks

Peaks saama küll aga siis, kui midagi varastada tahetakse, läheb reeglina aken.Mini kirjutas:Päeva jooksul tekkis seoses katkiste ukselukkudega küsimus, et kas E36-l on võimalik tagumisi (ilma võtmeauguta) ukselinke esimeste asemele paigaldada. Siis pole lihtsalt midagi katki keerata. Uks käiks ainult puldist. Endale peaks mingi tagavaravõimaluse siiski jätma... kui aku tühi või...
Mul siis ju isegi hästi läinudTarmo kirjutas:minu sõber ostis ka b4 ja sai kaks tundi uhkustada.
Ikka saab: http://www.elcats.ru/bmwMini kirjutas:Aitäh! Kas see skeem on venemaa leheküljelt? Saaks siia ehk lingi ka juurde.
Lihtsalt öeldes: tal on all plastiksangad, mis lähevad uksepleki sisse ja üleval plastikkõrvad, kuhu taha lükatakse riiv (metall-latt ukse sees).Mini kirjutas:Vaatasin - kate südamiku peale ei mahu, tundub. Aga proovinud veel ei ole. Kuidas see kate täpselt kinnitub? Lihtsalt nö. nõksudega pleki ja plastiku külge?