mulle hakkas sealne (ja kõik analoogsed) teema vähe vastu..
et nagu hirmus halamine käib igal pool (ajakirjanduses ja kommentaariumides) a'la liikluskultuur on nii p****s (rääkimata sellest jutust, et bemmidega sõidavad ainult idioodid

), nüüd panen oma hüüdnime kuskile tahvlile ja kuulutan, et hakkan üleöö korralikuks...

vähe mõttetu või silmakirjalik tundub..
irw @ kampaania kui selline... kõike teeme kampaania korras - hakkame korralikuks liiklejaks, kasutame tulesid, turvavöid jms, laseme lapsed üle tee (teisi ei lase, ainult lapsi, sest kampaania on selline

) jne jne ..
politsei kontrollib liiklust, savi juhib linna, valitsus valitseb riiki .. ikka kõik kampaania korras.. ja kui kõik kampaaniad läbi, siis on kõik tehtud
minu jaoks on taoline kampaania korras lähenemine üsna nõme..
võiks nagu aru saada, et taolised nähtused nagu liikluskultuur ei muutu mingi kampaaniaga kuskilt otsast paremaks või halvemaks, tegemist on suhteliselt isereguleeruva keskkonnaga, mille mõjutamine saab toimuda vaid kaudselt ja pikaajaliselt..
politsei võiks lihtsalt teha oma igapäevast tööd nii tõhusalt, kui nad parajasti suudavad ja liiklejatel piisab järgimiseks mõned lihtsad tõed teadmiseks võtta.. nt "sõida ise ja lase teistel sõita"..
see tekst ei olnud mõeldud kellelegi isiklikult ja minupärast liituge või ärge liituge selle kampaaniaga.. mina sõidan samamoodi edasi, nagu sõitsin eile, täna ja sõidan homme, ja ma ei viitsi seda kuskil spetsiaalselt kuulutada

aga muidu ikka kõigile turvalist liiklemist