Aasta hakkab lõppema. Mida me selle aasta jooksul õppisime?
-
- Huviline
- Kontakt:
Aasta hakkab lõppema. Mida me selle aasta jooksul õppisime?
1.vaba aega jääb järjest vähemaks
2.olen harjunud uute mugavustega kiiremini kui ta arvata oskaks
3.kahekesi millegi nimel töötades toob inimesed üksteisele lähemale
kuidas teistel on läinud?
2.olen harjunud uute mugavustega kiiremini kui ta arvata oskaks
3.kahekesi millegi nimel töötades toob inimesed üksteisele lähemale
kuidas teistel on läinud?
Ära saada mulle sõnumit, helista! Tel:5028520
1. Olen aru saanud, et uued asjad ei pruugi olla paremad kui vanad, uued autod omavad vaid edevamaid kommunikatsioone, kuid see ei tee neid paremaks, uued majad omavad uut fassaadi, kuid seinad ei pruugi olla tugevamad .....
2. Ära usalda neid kes on sinu tuttavad, nii mõnigi hea vestluskaaslane võib olla täiesti haige maailmavaatega, eriti need kes sulle sinu teisitiarvamise pärast seljatagant kuuli pähe laseksid ja oma riigi lipuga seejärel ringi jookseksid.
3. Lapsed kasvavad iga aastagi kiiremini !
3. Kõht kah, isegi kui ei toida teist !
2. Ära usalda neid kes on sinu tuttavad, nii mõnigi hea vestluskaaslane võib olla täiesti haige maailmavaatega, eriti need kes sulle sinu teisitiarvamise pärast seljatagant kuuli pähe laseksid ja oma riigi lipuga seejärel ringi jookseksid.
E28:2,0, E28:2,5, E28:3,0; F21
- Leho
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW E60 550I
- Kontakt:
+1Cardo kirjutas:2. Ära usalda neid kes on sinu tuttavad, nii mõnigi hea vestluskaaslane võib olla täiesti haige maailmavaatega, eriti need kes sulle sinu teisitiarvamise pärast seljatagant kuuli pähe laseksid ja oma riigi lipuga seejärel ringi jookseksid.
BMW E60 550i MY05 270KW. Telefoni number : +372 56 206 746
Iga foorum on täpselt tema omanike ja modede andekat nägu.
Iga foorum on täpselt tema omanike ja modede andekat nägu.
- veekaheksa
- Huviline
- Peamine sõiduk: Audi A4 3.0 TDIQ
- Telefon: 5295728
- Kontakt:
Re: aasta hakkab lõppema.mida me selle aasta jooksul õppisim
+ lõpuks toob nii lähedale, et kõik lendab korraga vastu taevast. Peaaegu kogetud värk see aasta.patrik kirjutas:3.kahekesi millegi nimel töötades toob inimesed üksteisele lähemale
Life's a bitch.
E90 330i 190 kW, 6MT / Yamaha XS650 Cafe 1979
- Tiit525
- Klubiliige
- Peamine sõiduk: BMW X5 3,0D
- Telefon: 358401771916
- Kontakt:
Täitsa nõus kõigega, eriti viimasegaCardo kirjutas:1. Olen aru saanud, et uued asjad ei pruugi olla paremad kui vanad, uued autod omavad vaid edevamaid kommunikatsioone, kuid see ei tee neid paremaks, uued majad omavad uut fassaadi, kuid seinad ei pruugi olla tugevamad .....

ei taha teist autot
gsm +358401771916
gsm +358401771916
Mina sain selgeks selle, et hoia oma BMW-d kuidas tahad, ikka leidub mõni hull kes sul selle mahakannab. See juhtus siis sellele 2007 aastal. Praeguseks siis vähemalt E39 olemas ja selle autoga olen vägagi rahul. Loodan, et seda vähemalt ei äesta mõni äss ära. Muid tarkusi nagu ei oskaks möödunud aastast välja tuua. Kui, siis veel seda , et minus on süvenenud veendumus, et paljud kaasliiklejad arvavad elavat arvutimängus kus on mitu elu.
E 39 535 1997.a.
kui ikka miski viltu veab siis kannatlikult rabeledes
saab kõiksugusest sitast välja, võtab see siis tunni-päeva-nädala-kuu või aasta. ja täpselt, kõik on siiski su enda teha.
+ muidugi olen äärmiselt pettunud oma võõrkeelsetes kaaskodanikes.. või mis kodanikud nad ka on.
mõnega käid päevast päeva läbi, tundub et kõik on korras... aga näe, tuleb aprillikuu ja see keerab ka ära. jube lugu

+ muidugi olen äärmiselt pettunud oma võõrkeelsetes kaaskodanikes.. või mis kodanikud nad ka on.
mõnega käid päevast päeva läbi, tundub et kõik on korras... aga näe, tuleb aprillikuu ja see keerab ka ära. jube lugu
E34 525 tds - müüdud
- Annely
- Klubiliige - admin
- Peamine sõiduk: BMW
Mina olen õppinud seda, et kui ise ei tee, siis ega keegi teine ka ei tee... ega kõigil on särk oma ihule ikka kõige lähemal ja teiste peale lootma jäädes jäädki ootama... kui hästi läheb, saad aasta pärast öelda, et "näädsa, ise tegin!" (onju uhke tunne?!), kui halvasti läheb, sured maha (sest järjekord opile on 2 aastat ja ega ma oppi ikka ise teha ei saa...)
Aga ikkagi - kui tahad, et asi saaks tehtud, tee ise! Siis vähemalt saad kindel olla, et asi tõepoolest ON tehtud. Peaasi, et kehvasti ei tee... kui teed, tee korralikult! Ja kui ei oska, näe vaeva ja leia inimene, kes aitab... (selliseid inimesi siiski leidub veel meie planeedil, on lihtsalt väike kunst nad üles leida...) ja siis võid aasta lõpus käsi kokku hõõruda ning hüüda "Tehtud!" Äge
Aga ikkagi - kui tahad, et asi saaks tehtud, tee ise! Siis vähemalt saad kindel olla, et asi tõepoolest ON tehtud. Peaasi, et kehvasti ei tee... kui teed, tee korralikult! Ja kui ei oska, näe vaeva ja leia inimene, kes aitab... (selliseid inimesi siiski leidub veel meie planeedil, on lihtsalt väike kunst nad üles leida...) ja siis võid aasta lõpus käsi kokku hõõruda ning hüüda "Tehtud!" Äge

- Zipp
- Huviline
- Peamine sõiduk: E36>E46>E93>F30>Audi>G20
Trust no one, deny everything!
Tasuta lõunaid ei ole olemas!
Head ja korras autot ON raske müüa!
Kui midagi saavutanud oled siis ei tohi loorberitele puhkama jääda! võid ilma jääda kõigest uuesti...
Raha teenib raha ja rahale meeldib vaikus!
Usu ise siis usuvad teised ka ja kui midagi väga tahad siis saad ka selle!
Eesti teed lähevad kogu aeg s!temaks...
Tasuta lõunaid ei ole olemas!
Head ja korras autot ON raske müüa!

Kui midagi saavutanud oled siis ei tohi loorberitele puhkama jääda! võid ilma jääda kõigest uuesti...
Raha teenib raha ja rahale meeldib vaikus!
Usu ise siis usuvad teised ka ja kui midagi väga tahad siis saad ka selle!
Eesti teed lähevad kogu aeg s!temaks...
On the 8th day, God created boost.
Peamiselt on minu jaoks kinnistunud tõde, et kui tahta, et miski tehtud saaks, siis tuleb see ise ära teha. Usaldades teisi, tuleb asi kas hiljem üle teha või uuesti teha.
Teise asjana on jäänud silma, et mida rohkem inimene punnitab tarbida, seda vähem on temaga tegelikult rääkida. Praeguse tarbimishulluse juures on inimlikkus/abivalmidus defitsiit.
Teise asjana on jäänud silma, et mida rohkem inimene punnitab tarbida, seda vähem on temaga tegelikult rääkida. Praeguse tarbimishulluse juures on inimlikkus/abivalmidus defitsiit.
Indrek