Teeks ise otsa lahti: tahan tänad a foorumi asutajaid selle imetoreda paigakese eest, sest ilmselt ei oleks mul muidu nii palju ja nii toredaid sõpru- tuttavaid, kelleta elu ei oleks üldse nii vahva

No sel juhul tänaks Mephi- tegi mu esimesed aknad korda, bensiini näiduki mure sai lahendatud, ühe rihma mootoris vahetas ära, küünlad ja klapikambrikaane tihend, konditsioneeri mure sai lahendatud ka, ja ilmselt veel midagi!eero kirjutas:Ma arvan, et selle teema mõte on ikka konkreetse asja eest ja isikuliselt kedagi välja tuua mitte kõigile üldiselt niisama tore olemise eest plaksutada.
E21 ajal ei toodetud 325-te. Tal pigem 323AARE530 kirjutas:Lugejate autode teemat lugedes tulin mõttele, et üks mees siin väärib küll sügavat respekti (see vägev noorte släng), kuigi ei ole ma teda oma silmaga eales näinud. Nimelt herr nuga- absoluutselt iga kord, kui tema tegemisi vaatan, jookseb mul hoolimata sellest, et ma selliseid autosid (E21 siis) väga ei fänna, hõbeniit suunurkadest välja. Valus pill igatahes see tema 325
Mina tulistaks siit kohe vastu:TiitR kirjutas:Mina kiidan esialgu ainult neid tublisi BMW omanikke ja selle automargi austajaid, kellega on mul vahetu kokkupuude olnud - seega minupoolse tänu pälvivad juppide poole pealt Janek ja eero, muidu lahe piiga ja väga hea autojuht raskel hetkel Annely, samuti kinumehed Martin_S ja Toots, kes tuju üleval igal hetkel hoiavadja priitv8 (keda ma küll tõsi jah näost näkku veel näinudki pole), kes annab ikka väga asjalikku ja kasusaamatut infot kõige kohta, mis puudutab BMW-d
Toots kirjutas:Mina tulistaks siit kohe vastu:TiitR kirjutas:Mina kiidan esialgu ainult neid tublisi BMW omanikke ja selle automargi austajaid, kellega on mul vahetu kokkupuude olnud - seega minupoolse tänu pälvivad juppide poole pealt Janek ja eero, muidu lahe piiga ja väga hea autojuht raskel hetkel Annely, samuti kinumehed Martin_S ja Toots, kes tuju üleval igal hetkel hoiavadja priitv8 (keda ma küll tõsi jah näost näkku veel näinudki pole), kes annab ikka väga asjalikku ja kasusaamatut infot kõige kohta, mis puudutab BMW-d
Ja kiidaks TiitR-i,kes on korduvalt aidanud mul manti Tartust Tallinnasse transportidaNüüd siis autol talverehvid olemas,tänu Tiidu kiirele reageerimisele
Täitsa vunts!