Tahaks siinkohal küsida, et kas selline asi on kuritegu või ei? Iseenesest on kaamerad kõikjal väljas ja inimesed teatsid millega nad tegelevad(varastamise/petmisega)

asi oli Narvas ja panga automaadi kassetid 25.- vs 100.- läksid vahettusse, kus politsei härrad läksid ekstaasi ja ka vahele võeti ....Kaidos kirjutas:Sarnane lugu juhtus kunagi Valgas, kahjuks ei mäleta kuidas asi lõppes.
Teist juhust mäletan hansapangaga, masinas oli viiesajaste ja sajaste kassett segamini läinud, tahtsid sotti välja võtta, said 500.- Kui asi avalikuks tuli, tehti küll konkreetselt- "kui said saja asemel viissada, järelikult oled hetkel 400 meile võlgu". Kõige parem oli see, et isegi kohalikud politseinikud käisid rivis raha rabamas. Isikuandmed olid loomulikult kõik teada, huvitav, et see kedagi ei takistanud.
Praeguse bensiinijaama loo kohta, kas rahvas autonumbreid ka varjas?
OT:Kristjan_K kirjutas:Mul oli smart kõnekaardiga selline lugu.. et krediiti peal ei olnud, helistada ei saanud, aga sms'e sai saata niipalju kui süda lustis. Sai tele2'le oma 12k arve tehtud enne kui kaart kinni pandi, õneks ei saa sellega küll keegi mult taha küsida
Nii sina oledki veel siis maksuvõlglane meil siin.Kristjan_K kirjutas:Mul oli smart kõnekaardiga selline lugu.. et krediiti peal ei olnud, helistada ei saanud, aga sms'e sai saata niipalju kui süda lustis. Sai tele2'le oma 12k arve tehtud enne kui kaart kinni pandi, õneks ei saa sellega küll keegi mult taha küsida
Nojah, ebaausus on muidugi "tervitatav".Kristjan_K kirjutas:Mul oli smart kõnekaardiga selline lugu.. et krediiti peal ei olnud, helistada ei saanud, aga sms'e sai saata niipalju kui süda lustis. Sai tele2'le oma 12k arve tehtud enne kui kaart kinni pandi, õneks ei saa sellega küll keegi mult taha küsida
Mille eest? Klient ju maksis raha. Oleks, et niisama oleks bensiini voolanud.must kirjutas:Aga te, seltsimehed, ei arva, et neste esitab arve pärast autoomanikule?
Helinad, piltsõnumid jne. Powerist sai päevas u. 10 soovilugu.Indrek kirjutas:OT:Kristjan_K kirjutas:Mul oli smart kõnekaardiga selline lugu.. et krediiti peal ei olnud, helistada ei saanud, aga sms'e sai saata niipalju kui süda lustis. Sai tele2'le oma 12k arve tehtud enne kui kaart kinni pandi, õneks ei saa sellega küll keegi mult taha küsida
saatsid 12k eest sõnumeid?see teeb vähemalt 6000 sms'i (2kr/tk - võimalik, et on odavam).
Ei, see oli jah üks sellinew juhtub, tavaliselt ma ple selline.hanno kirjutas: Nojah, ebaausus on muidugi "tervitatav".
Sind ju ei saa siis üldse usaldada. Midagi kätte saad, siis imed kõik mahlad sellest välja.