Ise olen küll Saabi roolis kuid olen ka bemmi omanud, igatahes bemmimehed olge tublid edasi

Ega kusjuures ise olen sama täheldand,enamus kes on märku and on Bmw marki auto oldkitty kirjutas:nimelt avaldaksin tänu autojuhtidele, eriti bmw juhtidele kes tunduvad olema viisakamad juhid maanteel. olen viimased kuud palju sõitnud erinevaid mnt pidi ja olen täheldanud et ainult bmw juhid suvatsevad tuledega märku anda eesolevatest korravalvuritest.viimane kogemus oli eile tln-trt maanteel, 15-st masinast oli 1 bmw kes oli inimlik ja teatas eesolevast "ohust". ma ei usu et see mulle niii ainult tundub.
Ise olen küll Saabi roolis kuid olen ka bemmi omanud, igatahes bemmimehed olge tublid edasi
Kusjuures seda olen ise ka täheldanud, et naisjuhid ei kipu eriti liiklusviisakust väga edasi arendama. Samamoodi kui naised vahele lasta, siis ei näe nende poolt ka tänuks ohutulede vilgutamist, mida meest poolt enamikel juhtudel tehakse.Maris kirjutas:No omasid tuleb ikka hoida![]()
Mulle on aga silma jäänud see, et naised ei lase absull vahele (võibolla asi selles, et olen ise naissoost). näiteks ummikus kõrvalteelt peateele sõites, mitte ükski naisjuht ei peatu ja esimene meesjuht jääb kohe sõitma.
Kusjuures linnas, kui olen kaugetega märku andnud, et reastu ümber, on tänatud suht vähe, võrreldes maanteega.hanno kirjutas: Samamoodi kui naised vahele lasta, siis ei näe nende poolt ka tänuks ohutulede vilgutamist, mida meest poolt enamikel juhtudel tehakse.
Sama siin.hanno kirjutas:Kusjuures seda olen ise ka täheldanud, et naisjuhid ei kipu eriti liiklusviisakust väga edasi arendama. Samamoodi kui naised vahele lasta, siis ei näe nende poolt ka tänuks ohutulede vilgutamist, mida meest poolt enamikel juhtudel tehakse.Maris kirjutas:No omasid tuleb ikka hoida![]()
Mulle on aga silma jäänud see, et naised ei lase absull vahele (võibolla asi selles, et olen ise naissoost). näiteks ummikus kõrvalteelt peateele sõites, mitte ükski naisjuht ei peatu ja esimene meesjuht jääb kohe sõitma.
Täpselt nii ongi. Mul naisega sama lugu, peapesu pole küll teinud - aga märkusi teen pidevalt. Ja naised roolis pole ainsad ebaviisakad bmw-marodöörid, sama lugu kehtib imho ka venekeelt rääkivate kiilakjuhtide puhul. n fnce.chulo kirjutas:Jumala õige juttOlen ka enda naise puhul seda täheldanud, et sõidab teisel võimalikult piixus kinni, et jumala eest keegi vahele ei saaks. Aga nüüüd on kõiki korras, sai korraliku peapesu - ütlesin, et kui esimene järsult pidurdab oled sa tal "põpsti" bagažikus ja paksu pahandust kui palju.
Kusjuures selle jaoks pole vaja turisti isegi mitte.AARE530 kirjutas: Aga mis kiitmisse (või siis tänamisse) puutub, siis soovitus neile ''jõmmidele'' liikluses- proovige mõned korrad ise- laske jalakäija üle (praegu suht palju välismaalasi ja üle tee laskmisega võid üsna kergelt saada üle tee minejalt sõbraliku viipe ja naeratuse),
AARE530 kirjutas:Täpselt sama teema on sellega, kui näiteks ise peateel ummikus istudes lased näiteks bensukast kellegi enda ette, ise eelnevalt viibates- tänuks teisest autost viibet nähes tuleb naeratus iseenesest näole
Hanno kirjeldatud asja ka ise kogenud- jalakäija vaatab: mäsasja, BMW laseb üle tee(alati lasen üle)
Oeh, üle pika aja üks mõnus ja sõbralik teema siin
Siinkohal kiidan hoopis Saabi-juhti kitty't, et ta selle teema tegi