Üleskutse
Üleskutse
Tänases telesaates "Stop" kutsuti üles Eestis tegutasevaid autoklubisid endast saate tegijatele märku andma. Esimesena leidis tutvustamist Honda klubi.
Siin siis hea võimalus ennast laiemale publikule tutvustada!
Siin siis hea võimalus ennast laiemale publikule tutvustada!
Ei taha küll mingit vaenu õhutada, aga pehmelt öeldes oli Honda klubi esindajate esinemine vilets. Usun, et saab ja tuleb palju paremini klubi tegutsemist kajastada.
Pead tööle ja e-mail siia:
http://www.tv3.ee/index.phtml?page_type ... ument=2672
Pead tööle ja e-mail siia:
http://www.tv3.ee/index.phtml?page_type ... ument=2672
Honda klubi esinejad esinesid tõesti kehvalt, läbimõtlematult, ning rääkisid üksteisele vahele. Eriti masendav oli see koduvideo, mida taustaks näidati...täielik rullnokkade paraad. Kui BMW klubi peaks kunagi selles saates üles astuma ning taustaks mingit sama jälki videod näitama(tean, et seda ei juhtu), siis oleks mul häbi siin foorumis edaspidi osaleda.
ex-Audi A2, ex-Fleetwood, ex-GT4, ex-944
525 ´94 & Hybrid ´08
56 201 649
525 ´94 & Hybrid ´08
56 201 649
-
- Klubiliige
- Peamine sõiduk: F01 740XD ,E90 320i
- Kontakt:
Kuna mina olen tv 3 kunagi 3 aastat töötanud ja tunnen neid inimesi väga hästi võiksin selle asja ära korraldada,aga reklaami osas ma eriti pädev pole,nii et korraldage asi ära ja minu hooleks jätke see tele värk.
.Muidu igati nõus.See honda klubi jättis küll nii mageda mulje et ohhoohoo.(jumal tänatud et ma honda klubi liige pole).

Ma küll ei ole klubi liige aga siiski on mul ka paar mõtet, et selline klubi/bmw märgi promomine võiks olla midagi sarnast nagu oli see viimane kokkutulek/pildistamine. Selliseks puhuks võiks kokku ajada suurema hulga korralikke bemme, mina tuleks igatahes ühe välimuselt väga korraliku E34 ja E36 coupe -ga.
Selline tegevus aitaks kindlasti summutada kõik sugu halba BMW rullnoka imagot. Olen lihtsalt täheldanud, et alati kui mõnele sõbrale, tuttavale, pereliikmele soovitan BMW-d, olenevata hinnast ja aastaarvust on kohe esimene mõte neil, et unusta ära, minna rullnokaks ei hakka. Samuti ka praegu liigeldes oma coupega, mis on ikkagi üle keskmise ilusa välimusega masin, kuulen ma pigem negatiivseid kommentaare -krt. ein tea kas on see Eestlase kadedus või tõesti on meedia suutnud BMW märgi nii maha teha.
Selline tegevus aitaks kindlasti summutada kõik sugu halba BMW rullnoka imagot. Olen lihtsalt täheldanud, et alati kui mõnele sõbrale, tuttavale, pereliikmele soovitan BMW-d, olenevata hinnast ja aastaarvust on kohe esimene mõte neil, et unusta ära, minna rullnokaks ei hakka. Samuti ka praegu liigeldes oma coupega, mis on ikkagi üle keskmise ilusa välimusega masin, kuulen ma pigem negatiivseid kommentaare -krt. ein tea kas on see Eestlase kadedus või tõesti on meedia suutnud BMW märgi nii maha teha.
- Tauri
- Klubiliige
- Peamine sõiduk: BMW
- Telefon: 56220022
- Kontakt:

Samuti olen saanud kommentaare BMW klubi kleepsu kohta ; et "kas nüüd siis ametlikult tituleeritud rullnokk!", kuid enamasti ikkagi tegemis tögamisega ja kuna on ju teada ka, et kui bemari omanikule ytled väljakutsuvalt "rullnokk?" siis järgneb sellele pikk tõestus sellest, et ta ei ole rullnokk jne. mis on kõrvalseisjatele tegelikult päris hea meelelahutus

E70 X5 3.0d 173kw ; E83 X3 160kw
Tere
jJanno
http://download.honda-club.ee/video/TV3 ... ct2004.mpgRaivo kirjutas:Kahjuks ei näinud saadet. Kas kusagil sellest (netis) saates klipp ka üleval on?
jJanno
exTouring
Tänud.jjanno kirjutas:Terehttp://download.honda-club.ee/video/TV3 ... ct2004.mpgRaivo kirjutas:Kahjuks ei näinud saadet. Kas kusagil sellest (netis) saates klipp ka üleval on?
jJanno
Aga krt, ma näen pilti aga häält ei kuule

Kas asi siis ikka vist minu arvutis jah?
Kui nii, siis pean selle omale kusagil mujal arvutis tõmbama ja ära vaatama (kuulama).
GS
Eks esimene katse läheb ikka aia taha - teeme meie ja teised paremini ,ei tasu kohe nii kriitilise pilguga vaadata ,nemad olid siiski esimesed ,kes klubi huvisi ja tegemisi laiale ringile tutvustasid.Charly kirjutas:Honda klubi esinejad esinesid tõesti kehvalt, läbimõtlematult, ning rääkisid üksteisele vahele. Eriti masendav oli see koduvideo, mida taustaks näidati...täielik rullnokkade paraad. Kui BMW klubi peaks kunagi selles saates üles astuma ning taustaks mingit sama jälki videod näitama(tean, et seda ei juhtu), siis oleks mul häbi siin foorumis edaspidi osaleda.
Kuid idee on hea ja võiks läbi mõelda mida ja kuidas kajastada.

Lancer EVOLUTION 9
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 520d
Lenda nüüd kaameratega kohale, kui verd andma läheme ja üks osa klipist oleks olemas:)MarkoA kirjutas:Kuna mina olen tv 3 kunagi 3 aastat töötanud ja tunnen neid inimesi väga hästi võiksin selle asja ära korraldada,minu hooleks jätke see tele värk..
http://www.bmw-club.ee/forum/viewtopic.php?t=6893
VEREANDMINE
- Tauri
- Klubiliige
- Peamine sõiduk: BMW
- Telefon: 56220022
- Kontakt:
ma arvan, et sellistest heategudest tuleb esiletõsta 1 (kas vereandmine või siis loomad) ja muud asjad nö.muuseas mainida, sest muidu jääb mulje, et meil on nn. autoklubi, mis tegeleb stiilis timur ja tema meeskondDiana kirjutas:Kindlasti võiks rääkida koostööst Eesti Loomakaitse Seltsiga (ELS) Tallinna kodutute koerte varjupaiga kallal.![]()
See ju samasugune MTÜ nagu EBK-gi![]()
Saaks väheke tähelepanu ka mulle südamelähedasele teemale tõmmata

Vaatasin, seda honda videot ja kui aus olla siis jättis päris normaalse mulje (konarusi muidugi oli) kuni sinna maani kus tulid pidutsevad inimesed ja murupeal manööverdav Honda.
Samas võib olla see ka meie kretinism

E70 X5 3.0d 173kw ; E83 X3 160kw