Sattusin täna täiesti juhuslikult Audiclubi foorumisse ning imetlusest jäi suu lausa lahti - nii ilus, kompaktne, hästi liigendatud ja meeleoluka logoga (enne foorumisse sisenemist). Mis mulle seal siis nii kangesti imponeeris? Näiteks see, et meie Üldise all on igast kraami, neil aga eraldi Varastatud, Lingid, Audi Uudised jne. Samuti meeldis mulle nö kaubandusosakonna all olev link Firmade Sooduspakkumised, mis meil figureerib Üldise all segatuna teiste maitseainetega.

Ja minu tähelepanu tõmbas veel Statistika (lihtsalt huvitav, mis teemad on populaarsemad jne) ning Tänased postitused ehk siis kõik sellel päeval tehtud postitused segamini koos.
Ma tahaks kindlasti öelda seda, et ma ei virise (in. k hea sõna whine) praeguse situatsiooni üle, vaid olen meie EBK foorumiga väga rahul ning siin igapäevane "liikleja". Ma lihtsalt mõtlesin, et kas ei oleks võimalik tõsta meie foorumit samale alusele nagu Audiclubi oma. Kindlasti on olemas nö blanketid, kus siis fondid-värvid-teksti suurused-logod jne määrad ise.
Või mida arvate teie.
Päikest!