Kaidop kirjutas:Meenutab Hiina Rahvavabariiki. Adminid ja moded võiksid tutvuda foorumi kui sellise tähendusega

Täiesti nõus Sinuga. Absoluutselt igas foorumis, mida ma olen külastanud ja mida ma ise haldan, on olemas VABA teema rubriik, kus on võimalik ka muust kui foorumi põhiteemast rääkida. See on tänapäeval MUST BE koht. Võib-olla tõesti meie adminnide ja modede peas on mõtted piiratud ainult BMW-dega, seega nad ei näegi teiste vajadust ka muudest teemadest kõneleda. Kuid miks peaks mööda teisi foorumeid ringi kolama, et saaks esitada näiteks mõni küsimus, millele ka siin kohe vastuse saaks?
Siin kuskil teises teemas moded soovitasid muud juttu ajada delfi vms foorumis. No ma ei kujuta ette näiteks olukorda, kus toidupoes võib rääkida ainult piimast ja saiast (ükspuha kellega). Kohe kui jutt muu peale läheb viskab turvamees mind poest välja ja võin alles väljas suu uuesti lahti teha. Või et kodus on luba vaid pereasjadest kõneleda, muu jutu jaoks saadab naine mind küla peale. No kuhu sellise suhtumisega küll jõuda?
Selle foorumi tugevaks küljeks on suur infohulk ja kasutajaskond. Kui oleks samateemaline maakeelne alternatiiv võtta, koliksid vist suur osa kasutajaskonnast üle, kus nad saavad vabalt rääkida, mitte diktaatorliku taktikepi all säutsuda. Praegu jääb küll mulje, et nn klubiliikmed lasevad tavakasutajatele kõrgelt suure kaarega pähe ja ega lihtrahva mured korda ei lähe.