Aga ei leia küll et selline lüke nüüd vajalik oleks.Silmad peas ja lugeda/kirjutada oskan nii et hätta nagu ei jää.
Praegu on meil ost-müük Autode, rehvide, varuosade ja multimeedia kohta.Indrek_M kirjutas:Ja mina olen vastu - minu jaoks teeb veel üks lisa-alajaotus foorumi ebamugavamaks. Mul ükskõik, meeldib see sulle või mitte
See on ka lahendus ja mitte üldse paha. See alajaotus on tehniliselt võimalik küll ainult kas sellega tahetakse tegeleda.gixxef kirjutas:Ma ei tea, kas see on tehniliselt võimalik siin foorumis aga www.biker.ee foorumis on tehtud Turul oma alajaotus. Ning esileht pole selle võrra pikenenud.
Ise olen poolt ostu, müügi eraldamisele.
See on kahe otsaga teema, vahest on mul pakkuda müügiks asju, mille hinda ma isegi ei tea ja kui ostja pakub mingi hinna mis mulle meeldib läheb kaubaks. Samas kui müün näiteks ust ja kirjutan hinnaks 1000.- ja tingi, siis samas olen ka nõus 400.- eest müüma, kui aga kohe kirjutada 400, siis hakatakse 200 peale tingima ja müügiaeg võib olla 10 korda pikem.kollerimees kirjutas:Minumeelest peaks olema müügi teemas kajastatud müügi hind reeglina ja asukoht. Muidu peetaks laata seal. Minu hallatavates foorumites on nii ja esmakordselt hoiatan, hiljem kustutan teema.
Hea huumorisoon sul.Indrek_M kirjutas:Ma loen hääletusest välja pigem selle, et kahekslöömist on vaja 41 inimesel 10 tuhandestJan_K kirjutas:Hääletus küll suht väikesearvuliste osavõtjatega aga samas selgelt teemaalgataja poolt.
Vaata - kisavad/hääletavad need, kellel asja vaja on. Kellel vaja ei ole, need on enamasti lihtsalt vait. Vajadus on 41 inimesel - kõiki ülejäänuid asi kas ei huvita, ei näe asjal mõtet või ei viitsi sellel teemal jauramagi hakata.Jan_K kirjutas:Hea huumorisoon sul.Indrek_M kirjutas:Ma loen hääletusest välja pigem selle, et kahekslöömist on vaja 41 inimesel 10 tuhandestJan_K kirjutas:Hääletus küll suht väikesearvuliste osavõtjatega aga samas selgelt teemaalgataja poolt.Mis see 19 parem on võrreldes 10 000 kasutajaga.
Selle kohta ma ütleks sulle niipalju , et kui need teemad oleks ka eraldi , siis kaoks see kuulutus sul 6 päevaga kolmandale neljandale lehele.Jan_K kirjutas: Põhjendan seda järgmiselt, et kui panna varuosade teemasse kuulutus siis kaob ta päris ruttu teisele ja juba kolmandale lehele ning tõenäoliselt kaotatakse selle kuulutuse vastu juba huvi sest ei viitsita sirvida mitmeid lehti tagasi.