Uus foorum
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 520d
Uus foorum
Tere tulemast EBK uude foorumisse.
Nagu kõik kindlasti teavad juba, siis novembris häkiti foorum korralikult ära ning pidime seetõttu foorumi sulgema. Antud situatsioonis polnud mõistlik enam tööd teha vana foorumiga ning otsustasime koheselt alustada uue foorumiga. Võttis küll aega, kuid selline see nüüd on.
EBK poolt suured tänud wooshile, kes oma aega ja vaeva sellesse panustas. Aitäh woosh.
Kui foorumi kasutamisega tekib vigu või probleeme, siis nendest andke teada SIIN.
Head foorumi kasutamist kõigile.
Nagu kõik kindlasti teavad juba, siis novembris häkiti foorum korralikult ära ning pidime seetõttu foorumi sulgema. Antud situatsioonis polnud mõistlik enam tööd teha vana foorumiga ning otsustasime koheselt alustada uue foorumiga. Võttis küll aega, kuid selline see nüüd on.
EBK poolt suured tänud wooshile, kes oma aega ja vaeva sellesse panustas. Aitäh woosh.
Kui foorumi kasutamisega tekib vigu või probleeme, siis nendest andke teada SIIN.
Head foorumi kasutamist kõigile.
Re: Uus foorum
Siin ta nüüd siis on. Minupoolsed vabandused, et venis.
Suured probleemid olid andmebaasi ringi tõstmisega uue foorumi jaoks.
Olgu ette öeldud, et tööd foorumi kallal jätkuvad.
- see roheline mehike avatari kõrval tekib siis kui kasutaja on online.
Suured probleemid olid andmebaasi ringi tõstmisega uue foorumi jaoks.
Olgu ette öeldud, et tööd foorumi kallal jätkuvad.

Päris viisakas näeb välja nüüd. Igal juhul meeldib 

tundub ainult aeglasem olevat kui varem. eks nõuab harjumist
Tubli töö woosh! Silmad läksid kohe suureks imestusest, ettäna foorumit sai külastada! On mida päeval jälle klõpsida
Terv
Kristo
EDIT : Mina ei täheldanud, et aeglasem oleks

Terv
Kristo
EDIT : Mina ei täheldanud, et aeglasem oleks

Viimati muutis foxy007, 05.12.2008 23:58 18, muudetud 1 kord kokku.
Mercedes- Benz V250 - 2016
Aeglasem? kusmis?b2m5w kirjutas:tundub ainult aeglasem olevat kui varem. eks nõuab harjumist

- Henri.
- Klubiliige - admin
- Peamine sõiduk: 328 kuut
- Kontakt:
Mina ka ei täheldanud, et aeglasem oleks, aga mis põhiline: LAI FORMAAT on tagasi! Happy times
PS! Minu isiklik arvamus, et see loetud/lugemata vms ikoon teema pealkirja kõrval on a bit hard on the eye, aga eeldatavalt vajab lihtsalt harjumist..

PS! Minu isiklik arvamus, et see loetud/lugemata vms ikoon teema pealkirja kõrval on a bit hard on the eye, aga eeldatavalt vajab lihtsalt harjumist..
- Laamendaja
- Huviline
Pole siin aeglanemidagi
Väga värske ja vaheldusrikas

Väga värske ja vaheldusrikas

525 TDS 105 kw-->735i 155 kw-->MB S280-->750i 220 kw-->Audi 80 Coupe-->Audi A8 1998
- dreamstyle
- Huviline
- Asukoht: Tallinn, Vahest Holland - Valkenswaard ja Eindhoven
- Kontakt:
võrreldes vana foorumiga näeb see hoopis kenam välja...
suur aplaus Woosh-ile hea töö eest...
ainult ma kysiks sellist asja, kas neid nn. smaile tuleb veel juurde(või on plaanis? )
edit: mull selline kyssa wooshile ja teistele modedele(ettepanek) kas kuidai nii on võimalik teha piltide ylesselaadimisel, et selle pildi [img=][/img](seal kus on = märk) muuta nii et sinna kirjutada pildi suurus 600x480 ja siis pilt ylesse panna(segane sõnastus, aga ehk saate aru). selline asi töötab edukalt vw klubis...jääb ära igavene jamamine selle imageschakeiga jt sellistega, vaid saab kohe pildi suuruse ära muuta ja ülesse lasta...selline ettepanek.
Harri.
suur aplaus Woosh-ile hea töö eest...

ainult ma kysiks sellist asja, kas neid nn. smaile tuleb veel juurde(või on plaanis? )
edit: mull selline kyssa wooshile ja teistele modedele(ettepanek) kas kuidai nii on võimalik teha piltide ylesselaadimisel, et selle pildi [img=][/img](seal kus on = märk) muuta nii et sinna kirjutada pildi suurus 600x480 ja siis pilt ylesse panna(segane sõnastus, aga ehk saate aru). selline asi töötab edukalt vw klubis...jääb ära igavene jamamine selle imageschakeiga jt sellistega, vaid saab kohe pildi suuruse ära muuta ja ülesse lasta...selline ettepanek.
Harri.
kontakt: 53838731
https://www.facebook.com/HarriVaherPhoto" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/HarriVaherPhoto" onclick="window.open(this.href);return false;
- eero
- Huviline
- Peamine sõiduk: F07 535i GT
- Telefon: 5256627
- Asukoht: Kadaka tee 187C Tallinn. Tel. 5256627, eero@autoint.ee
- Kontakt:
Teretulemast tagasi
Smailid on nagu teiselt planeedilt
Aga mis peaasi, et töötab. Et kui kunagi veel tundub, et aeglane vms., siis tuletagem krt meelde kui paha siis oli kui üldse polnud

Igatahes seda rõõmu ei jõua ära rõõmustada.
Smailid on nagu teiselt planeedilt

Igatahes seda rõõmu ei jõua ära rõõmustada.
E34 540 - X5 E53 4,4 - E30 316i - R28 R1150R - E32 740 - E34 540 touring - E36 325i - E30 325ixa - Z3 1,9 M44 - F07 535i GT
ju siis 38 celciust teevad oma töö
muidu täitsaviisakas.

Transpordi võimalus Eestis kui Euroopas Ford Transit Jumboga(täispikk-täiskõrge) 14m3
Info Ps või 50 44 952
Info Ps või 50 44 952
Lõpuks ometi
, täitsa igav hakkas juba ilma EBK foorumita
. Igatahes uudsem ja kenam näeb välja, meeldib rohkem kui vana. Loodame, et edasi toimib ilma viperdusteta.

Väga ilus.
Aega läks, aga asja sai

Aega läks, aga asja sai
Lõpuks siis tagasi
Väga hea töö olete ära teinud 5+ uuele foorumile! Kaua tehtud kaunike!

Väga hea töö olete ära teinud 5+ uuele foorumile! Kaua tehtud kaunike!

hea jah, et toimib jälle aga värvilahendus on kehva, raske jälgida võrreldes eelmise variandiga...
Tegelikult ma arvan, et asi on harjumises, mul õnnestus juba ennem avalikuks muutumist foorumis kolada ja teemasi korrastada ja tänaseks olen uue versiooniga vägagi ära harjunud.
Kõige kauem võttis aega esilehega harjumine, aga nüüd juba täitsa meeldib
Kõige kauem võttis aega esilehega harjumine, aga nüüd juba täitsa meeldib

Mercedes EQS 450+ 2022
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 325i E91
Kas postituste arvu ühel lehel kuskil muuta ka saab? Vaatasin profiili läbi, aga sellist kohta ei leidnud.
50 postitust ühel lehel on liig minu arvates.
50 postitust ühel lehel on liig minu arvates.
- erik
- Huviline
- Peamine sõiduk: 530D E60
- Kontakt:
Ma loodan et mõni normaalne skin sellele foorumile pannakse, see originaal on nii toores ja suht koht raskelt jälgitav.
Mis kiirusesse puutub siis jah, ühinen nendega kes arvavad selle aeglase olevat. Ilmselt see server ei ole kvaliteet ajal kiiremaks toimetamiseks võimeline. Kell pool viis hommikul oli kiirus normis.
Mis kiirusesse puutub siis jah, ühinen nendega kes arvavad selle aeglase olevat. Ilmselt see server ei ole kvaliteet ajal kiiremaks toimetamiseks võimeline. Kell pool viis hommikul oli kiirus normis.
Korralik WEB2, väga sile näeb välja. Foorumist tundsin tõesti puudust juba 

e39 525TDS '97 105KW; BMW 530D 3.0 173kW E61 '08
Kas siin teemaderea all võiks olla ka link " Foorumi avalehele " jube tüütu, et vaatad teema lõpuni , siis ketrad ülesse ja siis saab alles avalehele tagasi !
E28:2,0, E28:2,5, E28:3,0; F21
All riba peal on olemas vastav link.Cardo kirjutas:Kas siin teemaderea all võiks olla ka link " Foorumi avalehele " jube tüütu, et vaatad teema lõpuni , siis ketrad ülesse ja siis saab alles avalehele tagasi !
E30 316i ´90, E34 518i ´95
+1aise kirjutas:hea jah, et toimib jälle aga värvilahendus on kehva, raske jälgida võrreldes eelmise variandiga...
Jälgida on halb.
Proovisin vaadata müügis olevaid autosi, lastes kiiresti pilgu üle pealkirjade ja no ei õnnestu.
Võibolla harjub ära.
BMW 530d -01 142kw 

Mitu rida teksti võib olla allkirjas?
http://foorum.bmw-club.ee/viewtopic.php?f=3&t=320jarmo kirjutas:Mitu rida teksti võib olla allkirjas?
- TiitR
- Huviline
- Peamine sõiduk: E70 xDrive30d
Mis ajast kirja font ja smailid muutunud on?
Samas on paljud pildid k.a. avatarid natuke hägusaks muutunud 

Enne: E30-1,8i/2,5i/2,4d, E34-2,4tda/2,5tds, E36-2,5td, E39-3,0d/3,0da, 2xE60-3,0da, E70 3.0sd M-pakett
Nüüd: ´12a. VW Passat 2.0 tdi DSG;´09 E70 3.0d M-pakett, ´85a. VAZ 21063, ´05a. Škoda Octavia 2.0 tdi DSG
Nüüd: ´12a. VW Passat 2.0 tdi DSG;´09 E70 3.0d M-pakett, ´85a. VAZ 21063, ´05a. Škoda Octavia 2.0 tdi DSG
-
- Huviline
Masu aeg,kärbitakse pildi formaati väiksemaks mistõttu uduseks lähvad 

FOORUM TÖÖTB JÄLLE!!!! SUURED TÄNUD 

osa infot on vist kaduma läinud ka. vaatan, et paljud postitused kadunud aga hea, et töötab jälle.