Esiteks teema lukustamise põhjus polnud minu räägitud lugu vaid lukustamise eesmärk oli ära hoida tüüpilist delfilikku lahmimist.Genne kirjutas:Tsitaat lukustaja postist:
Eile õhtune minu juhtum: maja ees mingi Opel Vectraga tüüp alustuseks sõitis prügikasti ümber ... seejärel ronis autost välja - püsti ei püsinud, konkreetselt täis. Sai prügikasti püsti, sõitis selle veel korra ümber ... rihtis peaaegu minu auto ära, napilt pääses veel üks auto. Kutsusin politsei. Poole tunni pärast tuli politsei kohale, öeldi, et midagi teha ei saa - prügikast on ju terve ja juht kükitab majatrepi peal mitte roolis. Politsei kohal olles loomulikult ta rooli ei istunud ka. Lubati ainsa lahendusena ümbruses patseerida mõnda aega. 15 minuti pärast oli Opel läinud linna peale lapsi alla ajama - kedagi ei kottinud.
Ehk siis mida rohkem järelvalvet seda parem. Kui keegi rikkumisega vahele jääb siis tore. Enamustele ei tule mõistus enne pähe kui korralikult rahakoti kallal käidud on või saanud veidi aega rahulikult arestikambris veeta. Pole mõtet niutsuda, et politsei on paha.
Teema lukku.
tsitaadi lõpp.
Ei saa aru, miks kohe lukku? Kas sellepärast, et lugedes sellist posti tekib igal normaalsel inimesel küsimus, et kuhu jäi kodanuku julgus ja ettevõtlikus? Miks sa ei takistanud purjus idiooti linnapeale minemast?
noh, pange jah jälle lukku
Sinu kommentaari kohta ... kinomees oled? Kodanikujulgus ja ettevõtlikus ... politsei sai kutsutud. Mis moodi ma takistama pean?

Politsei sai kutsutud - edasine on politsei mure.