meph kirjutas:Kas sa ise mäletad veel oma pärisnime?
Praegu proovisin meenutada ja tuli meelde küll.

Milleks mingit jama organiseerida,seda võin ka ivari või antsu nime all teha.kas nimi on x või y ei oma mingit tähtsust lihtsatele foorumikasutajatele kui nad foorumis head nõu annavad.Minumeelest on isegi igav kui kõik on jukud,sassid või mingi muu tavaline eesti mehe nimi.Ivar kirjutas:Väga tühine teema mille üle vaielda. Ma näen, et vajadus on varjuda X nime taha vaid juhul, kui plaanis mingi jama organiseerida
vägagi samal arvamuselVaadake tore on siin koguaeg reegleid peale suruda jne..... Aga kui ma mingi moment tõepoolest mõtlesin juba tõsiselt klubiga liitumise peale, siis nüüd hakkab isu vaikselt ära minema. Ma loodan, et olen ainus, kes nii arvab, aga tundub, et selles klubis on niipalju reegleid, et neid ei jõua keegi järgida. Kui te soovite, et klubi read hakkaksid tihenema noorte ja tahtmist täis normaalsete BMW omanikega (kes on nõus kah klubistaatuse eest klotsi välja käima), siis soovitan soojalt oma kontrollfriigilikke seadusi leevendama hakata. Sest ma siiralt loodan, et see nii saab olema, kuna nendel tingimustel, mida siin praegu pushitakse, ei soovi mina küll liituda (mis vahe on mis foorumi nick mul on - narri meest, aga mitte tema nime!). Ja kui teie klubi juhatus soovib olla nii jäik ja konkreetne nendel teemadel siis tundub, et peab liikuma teiste automarkide juurde. Selle postitusega ma loodan, et kedagi isiklikult ei solva ja kah ei õhuta mingile imelikule käitumisele kedagi, kuid nii imelik kui see ei tundu, on minuarust BMW automark mõeldud inimesele, kes hindab auto parimaid väärtusi (v.a. ökonoomsus), vabadust ning ka avatud olekut uute ideede rakendamisel.
Toomas_K kirjutas:Kasutajanime registreerimine
Võtaks lühidalt kokku nõnda: foorumiga liitujad võiks kasutada eesnime ja perekonnanime esimest tähte ning klubiliikmetel tuleks kasutada.
Kodanik kops figureerib siin klubiliikmena,kuigi kasutab hüüdnime.Hmm...keda me käsime ja keelame siin siisKops kirjutas:Enda nime kohta võin nii palju öelda, et see on minu hüüdnimi, mis on mul olnud juba aastast 1989. Õige nimega ei kutsu mind mitte keegi. Paljud minu tuttavad ei tea isegi mu õiget nime ja mõned kes ennem teadsid on selle ära unustanudAARE530 kirjutas:See praegune kommentaar ei ole üldse halvustav mis ma panen praegu, pigem selline itsitama ajav... Nimelt sattusin ühele huvitavale seigale, kus kahel erineval teemal olid viimased postitajad Kops ja Maks![]()
No offence
![]()
Isegi mõned õpetajad kutsusid mind hüüdnimepidi.
Ja sind häirib, et ühe klubiliikme puhul on tehtud erand? (Ennem oli lisaks minule veel üks klubiline hüüdnimega. Ilmselt teate ise keda ma mõtlen.)randos kirjutas:Kodanik kops figureerib siin klubiliikmena,kuigi kasutab hüüdnime.Hmm...keda me käsime ja keelame siin siis![]()
Loodetavasti saab see ja veel mõni säärane ebakõla peagi lahendatud.randos kirjutas:Kusjuures osad kummaliste nimedega kasutajad,minu antud loeteleust enamus,ei ole pannud foorumisse mitte ühtegi postitust!!!
Tuleks uurida kas nad on üldse veel siin figureerivad ja kui nad asja vastu tõsist huvi ei tunne siis miks risustada igasuguse ropu rämpsuga õilsal ja üllal eesmärgil loodud foorumit???
Mõtteainet peaks siinkohal jaguma küll!!!
Selle kohta eraldi teema olemas.tanelp kirjutas:Põhimõtteliselt võiks need 0-mehed ja mitteaktiivsed kuidagi automaatselt ära kustutama panna.
Nagu meph juba kirjustas siis mitte midagi ei võta.hanno kirjutas:Selle kohta eraldi teema olemas.tanelp kirjutas:Põhimõtteliselt võiks need 0-mehed ja mitteaktiivsed kuidagi automaatselt ära kustutama panna.
Ise ei ole kursis sellega, kui paju ressurssi see raiskab, kui foorumisse registreerunuid on 1000 inimest, kes kordagi sisse loginud pole rääkimata postitamisest.
Kui sellest kahju ei teki, siis ei näe põlevat vajadust, miks neid kohe kustutama peaks (ebatsensuursete nimedega on teine teema)
Mind näiteks ei sega see hetkel, et paljud liitunutest pole viimase aasta jooksul kordagi siia sisse loginud. Tähtsamaidki asju hetkel, mille peale mõeldaHans kirjutas: Kui võtta aluseks 3 postitusega isikuid , siis 3257 registreerunud hulgas on neid 1679.
3257-1679=1578. Ok, ok, mõni alles tutvub teist päeva foorumiga.
Mõtle nüüd tanelp mis number on ilusam!?. Neist omakorda 0 postitusega 722.
Lihtsalt surnud hinged.
Now you`ve got me..meph kirjutas:Selle peale võib vaid õelda, et igal foorumiliikmel ei olegi tõenäoliselt peas mõtet klubiga ka liituda.
aga mis teha? mina tahtsin olla nt. lihtsalt jaanus, aga keegi juba oli seda, samas on olemas are, aare, AARE530 jne. need sõna lõpud on jah sellised kummalised asjad.Hans kirjutas:Eksitavad nimed.
Foorumis on olemas "priitv8" nüüd mingi hetk nägin et on tekkinud "priit v6". Olen varemgi täheldanud suht sarnaste nimede esinemist kasvõi minu nime puhul on modifikatsioon olemas.
Mis teha ma hetkel, ei suuda küll välja pakkuda.
Aga mida saaks kohe teha on see 2-3 täheliste nimede keelamine, igasugu ng, pk jms võiks omale pikemad nimed välja mõtelda kui regamine seda keelaks.
Nojahh..Jaanus_P kirjutas:aga mis teha? mina tahtsin olla nt. lihtsalt jaanus, aga keegi juba oli seda, samas on olemas are, aare, AARE530 jne. need sõna lõpud on jah sellised kummalised asjad.Hans kirjutas:Eksitavad nimed.
Foorumis on olemas "priitv8" nüüd mingi hetk nägin et on tekkinud "priit v6". Olen varemgi täheldanud suht sarnaste nimede esinemist kasvõi minu nime puhul on modifikatsioon olemas.
Mis teha ma hetkel, ei suuda küll välja pakkuda.
Aga mida saaks kohe teha on see 2-3 täheliste nimede keelamine, igasugu ng, pk jms võiks omale pikemad nimed välja mõtelda kui regamine seda keelaks.
Väga lihtne Aare530. Ma olen sünni poolest mees nimega Silver eksole.AARE530 kirjutas:Kusjuures, täna mingit suvalist teemat lugedes kargas pähe mõte, et miks pagana pärast ma peaks panema nime näiteks oma auto margi ja mudeli järgi- jube imelik oleks omal, kui ma näiteks kusagil tutvustaks end stiilis a la ''Tere,mina olen BMW 530i V8''...
Ja muu säärane asi...