Nõustun, et võiks olla eraldi alamfoorum.
Kuna otsing tõesti ei kannata kriitikat siis selleks. Toon näite:
Et leida 323i m52 mootorile klapikambrikaant pean otsingusse sisestama:
1. varuosa nime (tuleb vähe vastuseid, ei pruugi tulla teemasid kus tervet autot osadeks müüakse)
2. seejärel 323, 320, 328, 728, 520, 523, 528 kõik ükshaaval. Kusjuures nagu ma aru saan, siis otsingusse peaks veel sisestama need kõik eraldi i lõpuga (320i) sest kui lihtsalt 320 kirjutada, siis i lõpulisi ei kuvata.
Ka ei ole mõtet lihtsalt keretüüpe kirjutada, sest foorumis on hunnik teemasid, mis müüvad vaid ühte keredetaili.
3. kirjutan mootoritüübi ja loodan, et see on teemas kirjas. (tihti ei tea ju inimene isegi mis mootoritüübiga tegemist)
Kas see alamteema ei muudaks mitte asja lihtsamaks?
Ma saaks autod osadeks alamteema alt läbi käia kõik autod mis juppideks (neid ei ole ju väga palju).
Varuosade alt piirduks vaid klapikambrikaas otsinguga.
Kui oleks eraldi alamteema, siis pöörataks seal tähelepanu ka rohkem selliste asjade mainimisega pealkirjas nagu värv ja mootoritüüp. Kuna praegune varuosade teema on nii lai, siis ei pöörata sellele nii suurt tähelepanu.
see oli vähemalt minu mõttevälgatus.
edit:
Ja selle kohta, et ei suudeta praegugi vormistada teemasid. Loomulikult on ju inimesi kes on uued ja kohe algul ei taipa kuidas asjad käivad. Alati leidub ka lihtsalt laiskasid kes ei viitsi pingutada, et teema õigesse kohta, õige pealkirjaga postitada. Eelnevast jutust loeks nagu välja selle, et kui me jõuame sinnamaani, et ühtegi väära postitust enam ei tule... siis võime selle alamfoorumi endale lubada

Seda ei juhtu ju kunagi... tehakse see alamfoorum või mitte, selliseid eksimusi leidub alati. Natukene inimlikumalt võiks need asjad siin foorumis käia.