RSS Feed
- meph
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 320Ci E92
- Telefon: 5140229
- Kontakt:
RSS Feed
Mul oli öösel igav ja nikerdasin foorumile RSS feed'i külge.
Kellel mingi RSS reader olemas ja kasutab, siis klubifoorumi rss'i saab kätte aadressilt foorum.bmw-club.ee/rss.php
Kui viitsimist on, siis teen mingi pildikese/lingikese ka kusagile selle kohta.
Firefoxi kasutajatele on Sage näiteks päris lahe tükk, millega RSS'i vaadata.
Kellel mingi RSS reader olemas ja kasutab, siis klubifoorumi rss'i saab kätte aadressilt foorum.bmw-club.ee/rss.php
Kui viitsimist on, siis teen mingi pildikese/lingikese ka kusagile selle kohta.
Firefoxi kasutajatele on Sage näiteks päris lahe tükk, millega RSS'i vaadata.
- meph
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 320Ci E92
- Telefon: 5140229
- Kontakt:
Teemakohast materjali: http://www.xml.com/pub/a/2002/12/18/dive-into-xml.html
Tere
Edit: Veidi eestikeelset juttu Google abiga: http://kika.trip.ee/rss/kkk
jJanno
PS: ega pole plaanis wap kaudu lähenemist teha. Näiteks vähemalt "ürituste" teemale?
Meph räägid jah ehk natukene lihtsamalt, et inimesed ikka aru saaks. Hetkel tundub, et seda mõistsid vaid veebisepad (mina pole veebisepp ;) ).Silwer kirjutas:Ma ei saanud mitte midagi eelnevast jutust aru... :)
Edit: Veidi eestikeelset juttu Google abiga: http://kika.trip.ee/rss/kkk
jJanno
PS: ega pole plaanis wap kaudu lähenemist teha. Näiteks vähemalt "ürituste" teemale?
exTouring
Tere
Nii. Nüüdseks juba mitu tundi rss'i kasutanud. 1 väike tähelepanek:
Kas oleks võimalik lisada ka mingine pisike BMW ikoonike. Ehk saad aru, mida ma silmas pean. Vaatasin siin ka postimehe ning paari fotosaidi rss'i ning neil oli juures ilus piske ikoon, mis võimaldas kiirelt mõista mis saidilt info pärit.
jJanno
Nii. Nüüdseks juba mitu tundi rss'i kasutanud. 1 väike tähelepanek:
Kas oleks võimalik lisada ka mingine pisike BMW ikoonike. Ehk saad aru, mida ma silmas pean. Vaatasin siin ka postimehe ning paari fotosaidi rss'i ning neil oli juures ilus piske ikoon, mis võimaldas kiirelt mõista mis saidilt info pärit.
jJanno
exTouring
Tere
Oskab mõni veebiguru ehk aidata.
Tulen hommikul tööle. RSS klient (Feedreader näiteks) teatab sünkromise järel, et siin foorumis on u 20 uut sõnumit. See arv ei ole iga päev täpselt sama. Kui aga tulen vaatam foorumi veebilehele, siis näiteks täna hommikul oli siin ootel 90 lugemata teemat. RSS kliendiprogrammis on arhiivi suurus keeratud igaks juhuks 500 peale.
Päevasel ajal, kui postitusi tuleb vähem, kuvatakse mulle iga uus sõnum.
Samas näiteks Eesti uudisportaalide kohta suudetakse alati kuvada kõik uued sõnumid.
Tänud ette,
jJanno
Oskab mõni veebiguru ehk aidata.
Tulen hommikul tööle. RSS klient (Feedreader näiteks) teatab sünkromise järel, et siin foorumis on u 20 uut sõnumit. See arv ei ole iga päev täpselt sama. Kui aga tulen vaatam foorumi veebilehele, siis näiteks täna hommikul oli siin ootel 90 lugemata teemat. RSS kliendiprogrammis on arhiivi suurus keeratud igaks juhuks 500 peale.
Päevasel ajal, kui postitusi tuleb vähem, kuvatakse mulle iga uus sõnum.
Samas näiteks Eesti uudisportaalide kohta suudetakse alati kuvada kõik uued sõnumid.
Tänud ette,
jJanno
exTouring
Re: RSS Feed
Kui Sul jälle igav on, siis ehk täiustad feedi, et seda saaks alamrubriikide kaupa lugedameph kirjutas:Kellel mingi RSS reader olemas ja kasutab, siis klubifoorumi rss'i saab kätte aadressilt foorum.bmw-club.ee/rss.php