Ja ma arvan et ma pole ainuke kes nii arvab

Huumor huumoriks, mind see konkreetselt ei häiri ja leiab igalt poolt mujalt. Oli muidugi kõvasti kräppi, aga samas ka palju kvaliteetset BMW teemalist huumorit. Aga hea küll, saame aru, kes see ikka viitsib vabast ajast kustutada suvalist läbu, mis ei aita kuidagi BMW korras hoidmisele kaasa.Riivo kirjutas:See huumoriteema asi on läbi nämmutatud juba..see pole meelelahutusportaal vaid kindlale automargile suunatud foorum...kuna ei osatud normaalset huumorit teha ja hakati vastu moderaatorite otsusele siis huumoriteemat ei ole ja ei tule.
Vot sellisest suhtumisest ma just räägingi. See on sama soovitus, et kui riigikorraga rahul pole, siis kandideeri parlamentiRiivo kirjutas: Mis aga teenusepakkujate kustutatud infosse puutub siis see on nende oma pipardus kui informatiivsed postid ära kustutasid.... On ära põhjendatud korduvalt miks on tehtud foorumis nii või teisiti, alati on aga isikuid kellele hetkel kehtiv kord karvamööda pole...nii on olnud ja nii jääb ka olema. Ja otsused enamuses on võetud vastu üldkoosolekul, kel on tunne et tahab kogu klubi puudutavas teemas sõna võtta ja oma arvamus kaalule panna siis keegi pole keelanud klubisse astuda.
Ma väidaks selle peale et on olemas oma alamfoorum kuhu saavad reklaami eest maksnud firmad teha oma teema ja kuulutada kampaaniaid jne jne...millest selline kiun???...kõik on ju olemas....hillarr kirjutas: Ei ole ju remontijad pipradajad vaid juhtkond ei suuda aru saada, et keegi ei viitsi lõpmatuseni tasuta infot/oma leiba laualt jagada, saamata kübetki vastu. Ilma tarkade mehhaanikuteta ei ole see foorum mitte midagi ja üldse tänu nendele see keskkond ongi siin sellisele kõrgele tasemele jõudnud (täpsemini vist oli).
Riivo kirjutas:Ma väidaks selle peale et on olemas oma alamfoorum kuhu saavad reklaami eest maksnud firmad teha oma teema ja kuulutada kampaaniaid jne jne...millest selline kiun???...kõik on ju olemas....
Täpselt sama mõte oli ka mul, aga ei hakanud seda esimesena ütlema.Mürka kirjutas:Ja sellest lausest järeldub, et kõik see tsirkus selle foorumi korra karmistamise suhtes taandub papi tasku ajamisele. Tore MTÜ küll teil ikka
Minu meelest oled sina elus masendunud, kui huumoriteema puudumine sind niivõrd traumeerib.hillarr kirjutas:BMW klubi juhtkonnas on karmid, elus masendunud ja huumorit mitte mõistvad inimesed