Kasutajakonto loomine. Avatar. Signatuur
- kimmo
- Klubiliige - admin
- Peamine sõiduk: BMW 530d xDrive
Kasutajakonto loomine. Avatar. Signatuur
Kasutajanimi.
Uutel liitujatel näeme meelsasti kasutajanimena eesnime. Juhul kui see on hõivatud, on võimalus nime järele lisada perekonnanime eestäht.
Registreerimisel palun kindlasti täita e-maili lahter toimiva aadressiga. NB! Seoses gmaili populaarsusega spämmarite seas on gmail meie foorumis põlu all. Soovitav oleks kasutada mõnd kohalikku mailikontot.
Ebatsensuursete, halvustavate, ebaviisakate ja "nilbete" kasutajanimede korral on administraatoritel õigus antud kasutaja kustutada.
Avatari maksimumsuurus on siin 150 x 150 px. Olemasolevaid avatare näeb kasutajaprofiili all asuva "Näita galeriid" lingi abil. Endale meelepärase avatari saab valida "Vali avatar" nupu abil.
Personaalse avatari lisamise/muutmise võimalus toimub kasutajaprofiilis avatari kontrollpaneelis. Lahtrisse "Link lehevälisele avatarile:" tuleb lisada avatari täispikk aadress koos pildifaili laiendiga (näiteks jpg, png, gif).
NB! avatari ega ka piltide linkimine ei toimi zone ja album aadressidelt.
Tahaks ka lisada, et avataril ei ole viisakas kasutada võõrast pilti.
Hea tava on kasutada pilti oma autost või üldse mitte midagi sinna panna.
Autofoorumisse mittesobivad avatarid kuuluvad kustutamisele.
Avatar ei tohi olla animeeritud.
Allkiri.
Allkirjas võib kasutada veebilehe linki, teksti vms - maksimum 2 rida ning foorumis kasutatava fondi ja suurusega.
Piltide kasutamine allkirjas on keelatud
Foorumi keel.
Foorumi ametlik keel on eesti keel. "Eesti keel" nende reeglite mõistes tähendab ametlikku kirjakeelt vastavalt ametlikele õigekeelsusnormidele. Internetijututubade slängi (ks = x, ü = y, ts = c, s = z, a la teeks yhe zuicu) kasutamine Foorumis on äärmiselt ebasoovitav.
Keelatud on teiste Foorumikasutajate otsene solvamine ja halvustamine. Samuti on keelatud kasutada ebatsensuurseid sõnu, kui vähemalt ühte tähte nendes ei asendata tärniga väga soovitatav on selliseid väljendeid üldse mitte pruukida.
Korduval reeglite rikkumisel on administraatoril õigus kasutaja foorumist kõrvaldada ehk bännida.
Uutel liitujatel näeme meelsasti kasutajanimena eesnime. Juhul kui see on hõivatud, on võimalus nime järele lisada perekonnanime eestäht.
Registreerimisel palun kindlasti täita e-maili lahter toimiva aadressiga. NB! Seoses gmaili populaarsusega spämmarite seas on gmail meie foorumis põlu all. Soovitav oleks kasutada mõnd kohalikku mailikontot.
Ebatsensuursete, halvustavate, ebaviisakate ja "nilbete" kasutajanimede korral on administraatoritel õigus antud kasutaja kustutada.
Avatari maksimumsuurus on siin 150 x 150 px. Olemasolevaid avatare näeb kasutajaprofiili all asuva "Näita galeriid" lingi abil. Endale meelepärase avatari saab valida "Vali avatar" nupu abil.
Personaalse avatari lisamise/muutmise võimalus toimub kasutajaprofiilis avatari kontrollpaneelis. Lahtrisse "Link lehevälisele avatarile:" tuleb lisada avatari täispikk aadress koos pildifaili laiendiga (näiteks jpg, png, gif).
NB! avatari ega ka piltide linkimine ei toimi zone ja album aadressidelt.
Tahaks ka lisada, et avataril ei ole viisakas kasutada võõrast pilti.
Hea tava on kasutada pilti oma autost või üldse mitte midagi sinna panna.
Autofoorumisse mittesobivad avatarid kuuluvad kustutamisele.
Avatar ei tohi olla animeeritud.
Allkiri.
Allkirjas võib kasutada veebilehe linki, teksti vms - maksimum 2 rida ning foorumis kasutatava fondi ja suurusega.
Piltide kasutamine allkirjas on keelatud
Foorumi keel.
Foorumi ametlik keel on eesti keel. "Eesti keel" nende reeglite mõistes tähendab ametlikku kirjakeelt vastavalt ametlikele õigekeelsusnormidele. Internetijututubade slängi (ks = x, ü = y, ts = c, s = z, a la teeks yhe zuicu) kasutamine Foorumis on äärmiselt ebasoovitav.
Keelatud on teiste Foorumikasutajate otsene solvamine ja halvustamine. Samuti on keelatud kasutada ebatsensuurseid sõnu, kui vähemalt ühte tähte nendes ei asendata tärniga väga soovitatav on selliseid väljendeid üldse mitte pruukida.
Korduval reeglite rikkumisel on administraatoril õigus kasutaja foorumist kõrvaldada ehk bännida.
Viimati muutis kimmo, 07.11.2007 20:25 03, muudetud 1 kord kokku.
njah, ka mina aeg-ajalt kasutan ühte arvutit, millel on inglise keelne klaviatuur. probleem minu puhul seisneb selles, et minu kasutaja pole administraator antud masinas ning mina ei saa klaviatuuri muuta. nii võib ka teistel olla, seetõttu siis samuti 2-6-8-y kasutusel....samas on võimalik lisada igale klaviatuuril Eesti keele liides juurde(paar klõpsu Windowsis) ja täpitähed olemas
Tere
Varja oma foorumilolekut
Keegi on sellele küsimusele vastanud mingil põhjusel jaatavalt ning seetõttu ta ongi varjatud.
jJanno
Kui vaatad oma profiili, siis näed, et seal on selline valik:Mckie kirjutas:Tekkis küsimus.Mis tegelane see on(blackiga märgitud):
Foorumis on hetkel kokku 24 kasutajat :: 16 Liitunud,1 Varjatud
ja 7 Külalist
Varja oma foorumilolekut
Keegi on sellele küsimusele vastanud mingil põhjusel jaatavalt ning seetõttu ta ongi varjatud.
jJanno
exTouring
- kimmo
- Klubiliige - admin
- Peamine sõiduk: BMW 530d xDrive
Kasutajanimi foorumis ei ole rangelt sätestatud ning veelvähem karistatav. Pigem on tegu soovitusliku ettepanekuga kuna inimeste omavaheline (foorumiväline) suhtlus sujub paremini, kui tunned liiget eelnevalt nimeliselt. Kui mõni liige soovib, et teda lambikonna või mõne muu nimega tuntakse/kutsutakse, siis see on kasutaja oma otsus.uutel liitujatel näeme meelsasti kasutajanimena eesnime. juhul kui see on hõivatud, on võimalus nime järele lisada perekonnanime eestäht.
Kokkuvõte: arusaam "kohustusest" on väär.
- Priit Peljo
- Huviline
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 520d
Foorumisse registreerimisel on soovituslik kasutada oma eesnime. Kui antud nimi on juba registreeritud, siis lisada ka perekonnanime esimene täht - näiteks Indrek_P, Mati_H jne.
- Ilus Punane
- Huviline
Kas keegi seletaks siin avalikult selle avataride-asja ka ära. Nagu ma aru saan, peaksin kõigepealt sellele pildile (mis hetkel on minu arvutis) mingi koha kuskil netis leidma ja siis siia linkima. Aga milline see koht nagu olla võiks?? Ma pean omale selleks kodulehe tegema?
520i 1992 E34 110kW
Re: Avataridest
Kui oled hoti kasutaja siis peaks sul seal serveris olema mingi ruum. Sama zone'is jneIlus Punane kirjutas:Kas keegi seletaks siin avalikult selle avataride-asja ka ära. Nagu ma aru saan, peaksin kõigepealt sellele pildile (mis hetkel on minu arvutis) mingi koha kuskil netis leidma ja siis siia linkima. Aga milline see koht nagu olla võiks?? Ma pean omale selleks kodulehe tegema?
Mulle tundub, et enamus uusi kasutajaid valivad endale siiski suvalise nime. Äkki on võimalik regitreerimisankeeti lisada tekst, mis soovitab kasutada enda nime, mitte mingit suvalist numbri-tähe jada.
Head uut aastat!
Meelis
Head uut aastat!
Meelis
528iA E28 1984
Uued autod on saadanast ...
Uued autod on saadanast ...
Eks kes on huvitatud siinse klubi tegemistest, muudab lõpuks ikka oma kasutajanime ära (vastuvõetavaks)meelis k kirjutas:Mulle tundub, et enamus uusi kasutajaid valivad endale siiski suvalise nime. Äkki on võimalik regitreerimisankeeti lisada tekst, mis soovitab kasutada enda nime, mitte mingit suvalist
seega ei näe probleemi.
- touringmeez
- Huviline
- Kontakt:
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW e39 530d
Kas keegi annaks mulle palun täieliku koodi, mida pean allkirja panema, et saaksin oma praeguse allkirja lingina lehele www.psycho.planet.ee
Äkki veel sinist värvi ka kui oleks võimalik. Tänan.
[ color=blue][ url]http://www.psycho.planet.ee[/url ][ /color]Psycho kirjutas:Kas keegi annaks mulle palun täieliku koodi, mida pean allkirja panema, et saaksin oma praeguse allkirja lingina lehele www.psycho.planet.ee
Kõik tühikud võta vahelt ära.

Värvi võid ise oma soovile muuta.
Edit:
Kui soovid, et lingi tekst oleks näiteks "BMW 318iS", siis kasuta seda koodi, ilma tühikuteta:
[ color=blue][ url=http://www.psycho.planet.ee]BMW 318iS[ /url][ /color]
Enne: 7xE36, 2xE46, E39, E61, E32. Nüüd: F34 320dxDrive GT, E36 M3 cabrio
-
- Huviline
Mõtlesin, et oma PRAEGUSEST allkirjast teha LINK aadressile www.psycho.planet.ee. Et kui klikid minu PRAEGUST allkirja, siis läheb uues aknas sinna planeti lehele.
Siis see kood, tühikud kustuta kantsulgude vahelt kõik ära:
[ color=blue][ url=http://www.psycho.planet.ee]BMW 318is coupe `92[ /url][ /color]
[ color=blue][ url=http://www.psycho.planet.ee]BMW 318is coupe `92[ /url][ /color]
Enne: 7xE36, 2xE46, E39, E61, E32. Nüüd: F34 320dxDrive GT, E36 M3 cabrio
-
- Huviline
Panen pildi planetisse üles. Suurus on alla 6MB ja 150x150 pixlit. Brauseri aknasse lööb sellise error message:
CBACK CrackerTracker has detected a potential attack on this site with a worm or exploit script so the Security System stopped the script.
If you can see this page after including a new MOD into your board or after clicking on a link please contact the Board Administrator with this error message and a description what you have done before you could see this page, that the Admin has the possibility to fix the problem.
CBACK CrackerTracker has detected a potential attack on this site with a worm or exploit script so the Security System stopped the script.
If you can see this page after including a new MOD into your board or after clicking on a link please contact the Board Administrator with this error message and a description what you have done before you could see this page, that the Admin has the possibility to fix the problem.
-
- Huviline
Ei saanud aru.Ain kirjutas:Pane link Ps'i avatari asukohaga.Psycho kirjutas:Panen pildi planetisse üles. Suurus on alla 6MB ja 150x150 pixlit. Brauseri aknasse lööb sellise error message:
Ain
Ain: Ei tea kas viga on planet.ee's või milleski muus, aga tõstsin pildi enda serverisse ja nüüd sul avatar olemas.
kes mu avatare kustutab koguaeg? 
pean originaalsuuruses failid ette näitama enne kui võin kasutada?
"parking" on ka autodega seotud:
http://www.pildialbum.ee/picserv_files/view/6/3146/user

pean originaalsuuruses failid ette näitama enne kui võin kasutada?
"parking" on ka autodega seotud:
http://www.pildialbum.ee/picserv_files/view/6/3146/user